ΚΟΣΜΟΣ

Αποκάλυψη: Γιατί αυτοκτόνησε η γνωστή παρουσιάστρια - Το μοιραίο SMS που την έστειλε στο θάνατο

Αποκάλυψη: Γιατί αυτοκτόνησε η γνωστή παρουσιάστρια - Το μοιραίο SMS που την έστειλε στο θάνατο

Η νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου μετατράπηκε σε τραγωδία

Θρηνεί ο κόσμος της τηλεόρασης για τον χαμό της Caroline Flack, της διάσημης παρουσιάστριας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, μια ημέρα μετά του Αγίου Βαλεντίνου.

Η παρουσιάστρια του υπερεπιτυχημένου reality, Love Island, αφαίρεσε την ίδια της την ζωή με τους συγγενείς της να αναφέρουν πως έδινε μάχη με την κατάθλιψη μετά από τον χωρισμό της από τον 27χρονο Lewis Burton.

Δημοσιεύματα, ωστόσο, τον σημερινών tabloids κάνουν λόγο για μια απόφαση της 40χρονης γυναίκας που πάρθηκε μετά από ένα μυστηριώδες SMS το οποίο είχε αποστολέα τον... Burton!

Η Flack και ο Burton χώρισαν τον Δεκέμβριο, με τον 27χρονο να κάνει καταγγελία για επίθεση και ξυλοδαρμό από την παρουσιάστρια στο διαμέρισμά της, όταν της ανακοίνωσε πως θέλει να διακόψουν την σχέση τους.

Μετά από αυτές τις καταγγελίες του Burton η Flack έχασε την δουλειά της από την παρουσίαση του Love Island, το οποίο μετά την είδηση του θανάτου της ακυρώθηκε για αυτή την σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός είναι ο τρίτος θάνατος που σχετίζεται με το Love Island, καθώς έχουν αυτοκτονήσει στο παρελθόν δυο συμμετέχοντες, ο Mike Thalassitis και η Sophie Gradon.

Τι έλεγε όμως το μήνυμα; Δείτε στην παρακάτω gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Βουτσάς: Η πιο κρίσιμη μάχη! Τα τελευταία νέα για την υγεία του - Τι λέει η κόρη του

Πέθανε ο Νίκος Χατζής: Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ και στη Λάρισα

Σχετικές ειδήσεις