ΚΟΣΜΟΣ

Κοροναϊός: Περιφερειάρχης έθεσε μόνος του τον εαυτό του σε καραντίνα

Κοροναϊός: Περιφερειάρχης έθεσε μόνος του τον εαυτό του σε καραντίνα
ASSOCIATED PRESS

Ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας Ατίλιο Φοντάνα έκανε γνωστό ότι έθεσε τον εαυτό του «σε απομόνωση», επειδή μια συνεργάτιδά του έχει μολυνθεί από τον κοροναϊό.

«Θα προσαρμοστώ κι εγώ στις οδηγίες του Ανώτατου Ινστιτούτου Υγείας της Ιταλίας και για δυο μήνες θα ζήσω σε ένα είδος αυτοπομόνωσης», ανέφερε σε βίντεο που ανέβασε στο Facebook o Φοντάνα, στέλεχος της ακροδεξιάς Λέγκας.

O Ατίλιο ΦοντάναASSOCIATED PRESS

«Την Τετάρτη φορούσα συνεχώς μάσκα και θα συνεχίσω να το κάνω, ώστε αν τύχει να προκύψω θετικός, στο μεταξύ να μην έχω μεταδώσει σε κανέναν τον ιό», συνέχισε ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας. «Μην τρομάξετε , λοιπόν, όταν με δείτε, διότι είμαι πάντα έτοιμος να προστατέψω τους κατοίκους της Λομβαρδίας από κάθε είδος μόλυνσης», πρόσθεσε.

Notizia importante

? Notizie importanti, sono in diretta dall’ufficio a Palazzo Lombardia. Una collaboratrice del mio staff è risultata positiva al #Coronavirus. Oggi abbiamo quindi eseguito il test sia io che il resto della mia squadra e, fortunatamente, al momento risultiamo negativi. Questo comporterà per noi, come per tutti i cittadini in questa situazione, un periodo di auto-quarantena di 14 giorni.

Geplaatst door Attilio Fontana op Woensdag 26 februari 2020

Ο Φοντάνα, πάντως, δήλωσε πεπεισμένος ότι μέσα σε λίγες ημέρες, «χάρη στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται», θα επιβραδυνθεί η εξάπλωση του κοροναϊού και στην συνέχεια οι μολύνσεις θα σταματήσουν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Βουτσάς: Αυτή είναι η περιουσία που θα κληρονομήσει ο γιος του

Σχετικές ειδήσεις