ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μουτζούρης για την χειρονομία: Δεν ζητάω συγγνώμη για ιδιωτική συνομιλία

Μουτζούρης για την χειρονομία: Δεν ζητάω συγγνώμη για ιδιωτική συνομιλία
INTIME NEWS

Ο κ. Μουτζούρης σημείωσε επίσης ότι δεν μεταφέρει τι του είπε ο κ. Μητσοτάκης στο τηλέφωνο και επεσήμανε ότι «συνομιλώ με υψηλό τόνο, γιατί εκείνη την ώρα είμαι μέσα στο στρατόπεδο επί τρεις ώρες και χιλιάδες Μυτιλινιών επιχειρούσαν να εισβάλουν». «Καμία επανάσταση κατά του κράτους, κατά της κυβερνήσεως, θέλουμε τα νησιά μας να παραμείνουν ελληνικά», συνέχισε, ενώ τόνισε ότι «τρεις ώρες προσπαθούσα για την ασφάλεια των ανδρών των ΜΑΤ».

Ο Κώστας Μουτζούρης ζήτησε επίσης να κατέβουν οι τόνοι και τόνισε ότι «όλα τα θέματα θα λυθούν και λύσεις θα βρεθούν».

Την ίδια ώρα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, είπε πως «η συνομιλία είναι υπό φόρτιση μεγάλη». «Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Σε ιδιωτική συνομιλία να ζητήσω συγγνώμη;» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μουτζούρης. «Κατ' ιδίαν μπορώ να δείξω σε όποιον θέλω ό,τι θέλω, είναι ιδιωτική συνομιλία» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο «δεν έδειξε η κυβέρνηση ότι θέλει να σωθεί το νησί όταν κάνει δομές όπου θα εγκλωβιστεί χιλιάδες κόσμου». Όπως είπε ο Κώστας Μουτζούρης η στάση του θα ήταν διαφορετική «αν έβλεπα απεγκλωβισμό μεταναστών ή φύλαξη συνόρων».

Ερωτηθείς αν θα πάει στη σύσκεψη, το απόγευμα, στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Μουτζούρης απάντησε «αν φύγουν τα ΜΑΤ και βεβαιωθώ ότι θα υπάρχει ηρεμία, θα το σκεφτώ αν θα πάω στο Μαξίμου».

Επίσης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο κ. Μουτζούρης επέμεινε στην θέση πως η συνομιλία του ήταν ιδιωτική συμπληρώνοντας ότι στις συνομιλίες του κάνει χειρονομίες και μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Βουτσάς: Αυτή είναι η περιουσία που θα κληρονομήσει ο γιος του

Σχετικές ειδήσεις