ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός Αίγυπτος: Φαντασμαγορικές εικόνες από τις πυραμίδες της Γκίζας – Δείτε τι συνέβη (pics)

Κορονοϊός Αίγυπτος: Φαντασμαγορικές εικόνες από τις πυραμίδες της Γκίζας – Δείτε τι συνέβη (pics)

Κορονοϊός: Εντυπωσιακές εικόνες…

Είναι μέσα στα πιο αναγνωρίσιμα αρχαιολογικά μνημεία του κόσμου. Ο λόγος για τις πυραμίδες της Αιγύπτου που τις προηγούμενες ημέρες φωτίστηκαν σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους εργαζόμενους του υγειονομικού κλάδου της χώρας που δίνουν από την πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού.

Η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας φωτίστηκε με το μήνυμα «Μείνετε σπίτι, μείνετε σε ασφάλεια. Ευχαριστούμε εσάς που μας κρατάτε ασφαλείς».

Επιπλέον, η αιγυπτιακή κυβέρνηση παρέτεινε μέχρι τουλάχιστον τις 15 Απριλίου το κλείσιμο των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων, περιλαμβανομένων των Πυραμίδων και της Σφίγγας στη Γκίζα.

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες στην gallery:

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Προσοχή - Το ύπουλο σύμπτωμα που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Κορονοϊός: Ποιες επιχειρήσεις θα ανοίξουν μέχρι τις 27 Απριλίου

Κορονοϊός: Αυτές οι περιοχές της Ελλάδας δεν έχουν «μολυνθεί» - Ποιες προστέθηκαν στη λίστα

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η πολυπληθέστερη χώρα του αραβικού κόσμου μετρά πάνω από 1.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και δεκάδες νεκρούς από τον COVID-19.

Εδώ και ημέρες είναι σε ισχύ περιοριστικά μέτρα που περιλαμβάνουν καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 19:00 μέχρι τις 06:00.

Όπως η Αίγυπτος, έτσι και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής έχουν επιβάλει σαρωτικά μέτρα για να ανασχέσουν την εξάπλωση του κορονοϊού. Έχουν κλείσει σύνορα, έχουν ακυρώσει πτήσεις και σε κάποιες περιπτώσεις έχουν επιβάλει αυστηρές απαγορεύσεις μετακίνησης, ώστε να περιορίσουν τους πολίτες στα σπίτια τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Συναγερμός: Η Τουρκία επιχειρεί να στείλει στην Ελλάδα μετανάστες με Covid-19

Σχετικές ειδήσεις