ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός ΗΠΑ: Τέιλορ Σουίφτ, Ρόλινγκ Στόουνς - Μια τεράστια online συναυλία για θεατές σε καραντίνα

Κορονοϊός ΗΠΑ: Τέιλορ Σουίφτ, Ρόλινγκ Στόουνς - Μια τεράστια online συναυλία για θεατές σε καραντίνα
AP

Κορονοϊός - Όλες οι Ειδήσεις: Αν και κλεισμένοι στα σπίτια τους, μουσικόφιλοι από ολόκληρο τον κόσμο ζουν απόψε ένα πρωτόγνωρο διαδικτυακό γεγονός, όπου θα συμμετάσχουν δεκάδες αστέρες του πενταγράμμου, μεταξύ αυτών η Τέιλορ Σουίφτ και οι Rolling Stones, σε μια εκδήλωση συμπαράστασης προς τους επαγγελματίες υγείας που δίνουν μάχη κατά του νέου κορονοϊού.

Έπειτα από πρωτοβουλία της Λέιντι Γκάγκα, η παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία "One World: Together At Home", που έχει τη στήριξη του κινήματος Global Citizen σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ξεκίνησε στις 14.00 τοπική ώρα στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ (21.00 ώρα Ελλάδας).

Την ώρα που τουλάχιστον 4,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι αναγκασμένοι ή λαμβάνουν συστάσεις να μείνουν στα σπίτια τους για να δώσουν μάχη εναντίον της διασποράς της Covid-19, η γιορτή ξεκίνησε με ένα πρώτο θέαμα διάρκειας 6 ωρών, που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει μέσω streaming από το διαδίκτυο. Εκεί θα συμμετάσχουν διάσημοι καλλιτέχνες, όπως η Christine and the Queens, η Άνι Λένοξ και ο Λούις Φόνσι.

Κατόπιν, θα ακολουθήσει μια συναυλία, που θα αναμεταδοθεί από τα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, με τη συμμετοχή σπουδαίων τραγουδιστών όπως η Μπίλι Άιλις, ο Έλτον Τζον, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Σελίν Ντιόν, ο Πολ Μακάρτνεϊ, ο Στίβι Γουόντερ.

Τα τέσσερα μέλη των Ρόλινγκ Στόουνς, ο Μιγκ Τζάγκερ, ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο Τσάρλι Ουότς και ο Ρόνι Γουντ, θα συνδράμουν επίσης, από τα σπίτια τους, όπως επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μέλος του Global Citizen.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: 110 θάνατοι στην Ελλάδα - 11 νέα κρούσματα - 2.235 στο σύνολο

Κορονοϊός – Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Στην Αθήνα το Άγιο Φως – Συγκίνηση κατά την άφιξη στην Πλάκα

Κορονοϊος Ιταλία: Άδειασε από τα φέρετρα των θυμάτων του ιού ο ναός στο Μπέργκαμο

Η όλη εκδήλωση, εξηγεί η Λέιντι Γκάγκα, πρέπει να γίνει αντιληπτή ως μια «επιστολή αγάπης στον κόσμο», προκειμένου να ενώσει τις δυνάμεις του απέναντι σε αυτήν την ασθένεια που έχει σκοτώσει πάνω από 150.000 ανθρώπους παγκοσμίως.

«Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να φέρουμε τη χαρά και μια ανάπαυλα στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη» επισήμανε.

Εκτός του ψυχαγωγικού χαρακτήρα της, η εκδήλωση θα είναι μια «κραυγή για να ενωθούμε» γύρω από το ιατρικό προσωπικό και τις φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες που οργανώνονται στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα πρόκληση: Τουρκικές ακταιωροί συνόδεψαν μετανάστες στη Μυτιλήνη - Η απάντηση του Λιμενικού (vid)

Σχετικές ειδήσεις