ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Εικόνες - ΣΟΚ μέσα από εργαστήριο της Ουχάν - Οι σπασμένες πόρτες του τρόμου

Κορονοϊός: Εικόνες - ΣΟΚ μέσα από εργαστήριο της Ουχάν - Οι σπασμένες πόρτες του τρόμου

Αδιανόητα πράγματα στο εργαστήριο ιολογίας της πόλης από όπου ξεκίνησε η πανδημία.

Ολοένα και πληθαίνουν οι «φωνές» για την προέλευση του κορονοϊού καθώς ΗΠΑ, Γαλλία και Αγγλία κάνουν πλέον ανοιχτά λόγο για άμεση εμπλοκή του ιολογικού εργαστηρίου της Ουχάν στο ξέσπασμα της πανδημίας.

Μέσα σε όλη αυτήν την συζήτηση, πλέον μπαίνουν και εικόνες-σοκ μέσα από το εργαστήριο, οι οποίες δόθηκαν στην δημοσιότητα πριν από δυο χρόνια από την China Daily, και μάλιστα η ίδια η εφημερίδα τις είχε αναδημοσιεύει πριν από ένα μήνα στον λογαριασμό της στο twitter. Λίγο αργότερα τις διέγραψε, όμως αρκετοί χρήστες πρόλαβαν και τις αποθήκευσαν.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις σοκαριστικές εικόνες από το εργαστήριο ιολογίας της Wuhan, με τα σπασμένα ψυγεία:

Στις σοκαριστικές εικόνες φαίνονται ξεκάθαρα τα χαλασμένα λάστιχα από τα ψυγεία στα οποία φυλάσσονται οι ιοί. Μάλιστα, μέσα στους 1500 διαφορετικούς ιούς που ήταν αποθηκευμένοι στο συγκεκριμένο ψυγείο, βρισκόταν και ένας κορονοϊός από νυχτερίδα, παρόμοιος ως αποτύπωμα με τον covid-19!

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μια εβδομάδα η συγκεκριμένη εφημερίδα είχε αποκαλύψει πως 1.000 μίλια μακριά από την πόλη Γιουνάν, βρισκόταν σε εξέλιξη εδώ και αρκετό καιρό ένα εργαστηριακό πείραμα με κορονοϊούς που προέρχονται από νυχτερίδες, το οποίο χρηματοδοτούσε η αμερικανική κυβέρνηση με 3,7 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αγωνία για τον Γιώργο Παρτσαλάκη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο αγαπημένος ηθοποιός

Σχετικές ειδήσεις