ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός-Γερμανία: 110 νέοι θάνατοι και 1.775 νέα κρούσματα

Κορονοϊός-Γερμανία: 110 νέοι θάνατοι και 1.775 νέα κρούσματα

Συνεχίζεται η τραγική καταμέτρηση και στη Γερμανία, με τον αριθμό τόσο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, όσο και αυτόν των ανθρώπων που έχασαν τη μάχη από το νέο κορονοϊό, να αυξάνεται μέρα με την ημέρα.

Νέα δεδομένα ήρθαν σήμερα από τη Γερμανία και συγκεκριμένα από το Robert Koch-Institut, για τον αριθμό τόσο των νεκρών, όσο και των νέων κρουσμάτων στη χώρα, από την πανδημία του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, ακόμα 110 άνθρωποι υπέκυψαν στην ασθένεια COVID-19 το προηγούμενο 24ωρο στη Γερμανία, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα να ανέρχεται πλέον σε 4.462, ενώ τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 ανήλθαν σε 1.775.

Πλέον, το σύνολό των ανθρώπων που έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό φθάνει τους 141.672, κάτι που έγινε γνωστό με τα δεδομένα που συγκεντρώνει και δημοσιοποιεί καθημερινά στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Robert Koch-Institut.

Ο αριθμός των θανάτων είναι χαμηλότερος από αυτούς που διαπιστώθηκαν χθες Κυριακή (184) αλλά και προχθές Σάββατο (299), ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων μειώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός - Αριθμοί-σοκ: «Ίσως 100.000 με 200.000 τα κρούσματα στην Ελλάδα»

Κορονοϊός: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών στην Ελλάδα - Τα 113 έφτασαν τα θύματα της πανδημίας

Κορονοϊός: Οι σπασμένες πόρτες του τρόμου - Σοκαριστικές εικόνες μέσα από το εργαστήριο της Ουχάν

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Στο σύνολό της, η Γερμανία μετρά πάνω από 145 χιλιάδες επιβεβαιωμένα κρούσματα από το νέο κορονοϊό (145.742), ενώ ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους 4.462, με τον υπουργό Υγείας της χώρας, Γενς Σπαν, πως η επιδημία «είναι υπό έλεγχο και διαχειρίσιμη».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.