ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχιαστική ιστορία: Δίδυμοι πέθαναν από πανδημία με διαφορά… 100 ετών

Ανατριχιαστική ιστορία: Δίδυμοι πέθαναν από πανδημία με διαφορά… 100 ετών

Απίστευτη ιστορία από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με δυο δίδυμα.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει στην επιφάνεια πολλές απίστευτες ανθρώπινες ιστορίες, που προκαλούν θλίψη αλλά και ανατριχίλα.

Μια απ' αυτές αφορά τον θάνατο ενός άνδρα 100 ετών που πέθανε στις ΗΠΑ, εξαιτίας του νέου κορονοϊού. Ο λόγος για τον Φίλιπ Καν, που ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία άνθρωπος στην κομητεία Νασάου της Νέας Υόρκης.

Το απίστευτο, είναι το γεγονός πως ο Καν είχε έναν δίδυμο αδερφό, τον Σάμουελ, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του από την ισπανική γρίπη, πριν από έναν αιώνα.

Ο βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, φοβόταν για άλλη μία πανδημία κατά τη διάρκεια της ζωής του, είπε ο εγγονός του Γουάρεν Ζύσμαν.

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη γέννηση του Φίλιπ στις 5 Δεκεμβρίου 1919, ο δίδυμος αδερφός του Σάμουελ, πέθανε από την ισπανική γρίπη, η οποία σκότωσε 50 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως και περίπου 675.000 στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ο Καν εργάστηκε ως μηχανικός και πιλότος, ενώ έλαβε δύο Bronze Battle Stars για την υπηρεσία του στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Τις ημέρες πριν από το θάνατό του στις 17 Απριλίου, ο ηλικιωμένος άνδρας άρχισε να βήχει και αντιμετώπιζε προβλήματα με την αναπνοή του

Τότε, υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορονοϊό, αλλά η οικογένειά του δεν έλαβε τα αποτελέσματα παρά μόνο μετά τον θάνατό του. Υπενθυμίζεται ότι η πανδημία του νέου κορωνοϊού έχει στοιχίσει τη ζωή σε σχεδόν 50.000 ανθρώπους στις ΗΠΑ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανατριχιαστικές εικόνες από «το ποτάμι του αίματος» (Pics)