ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Γιονγκ-Ουν: Απίστευτες φωτογραφίες - Δείτε πόσο... χαριτωμένος ήταν (Pics)

Κιμ Γιονγκ-Ουν: Απίστευτες φωτογραφίες - Δείτε πόσο... χαριτωμένος ήταν (Pics)

Μεγάλωσε πιστεύοντας πως είναι ημίθεος, ενώ σήμερα η τύχη του... αγνοείται!

Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν βρίσκεται και πάλι στα φώτα της επικαιρότητας. Όχι, δεν σκότωσε με... θεαματικό τρόπο κάποιο συγγενή του, όπως το συνηθίζει άλλωστε, αλλά είναι άγνωστο αν είναι ζωντανός ή όχι!

Με αφορμή το μυστήριο που υπάρχει γύρω από τον ανώτερο ηγέτη του καθεστώτος της Βόρειας Κορέας, η Daily Mirror, δημοσίευσε ανέκδοτες ιστορίες από την ζωή του 36χρονου (όπως εικάζεται από τους ειδικούς) Κιμ.

Το δημοσίευμα κάνει αναδρομή στα παιδικά χρόνια του Βορειοκορεάτη, αποκαλύπτοντας πως δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα κακομαθημένο παιδί που ό,τι ζητούσε το είχε άμεσα.

Μεγάλωσε με την ιδέα πως είναι ημίθεος, την οποία την απαίτησε ο παππούς του, ενώ στους προσωπικού του κήπους, υπήρχαν κλουβιά με μαϊμούδες και αρκούδες για να διασκεδάζει!

Φυσικά υπήρχαν τεράστια playroom στο ανάκτορο της Πιονγκγιάνγκ για να παίζει ο Κιμ, τόσο μεγάλα που «υπήρχαν παιχνίδια περισσότερα από οποιοδήποτε κατάστημα της Ευρώπης», σύμφωνα με μαρτυρίες.

Όσο μεγάλωνε, φυσικά και η κατάστασή του χειροτέρευε. Ιδιωτικός σεφ για να του μαγειρεύει όποια ώρα ήθελε, ό,τι ήθελε ενώ κυκλοφορούσε με στρατιωτικά ρούχα και εξάρτηση παντού.

Ως έφηβος, έζησε στην Ελβετία, όπως και η αδερφή του, όπου τα πάρτι, τα ακριβά αυτοκίνητα και οι σαμπάνιες ήταν σε... ημερήσια διάταξη ενώ στρατιές σωματοφυλάκων τον ακολουθούσαν παντού.

Δείτε τις ανέκδοτες φωτογραφίες του Κιμ Γιονγκ-Ουν ως παιδί στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε ακόμα:

Κιμ Γιονγκ Ουν: Αυτή είναι η διάδοχός του στο... θρόνο - Δείτε τη μοχθηρή 30άρα αδερφή του

Σχετικές ειδήσεις