ΚΟΣΜΟΣ

Το «φάντασμα» της Βόρειας Κορέας: Αυτή είναι η «καλλονή» σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν

Το «φάντασμα» της Βόρειας Κορέας: Αυτή είναι η «καλλονή» σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν

Η Ri Sol-ju είναι η πρώτη κυρία της Βόρειας Κορέας και θεωρείται ως η ομορφότερη γυναίκα της χώρας.

Οι φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Κιμ Γιονγκ-Ουν πληθαίνουν και το πέπλο μυστηρίου σχετικά με το αν είναι ζωντανός ή όχι, ολοένα και πυκνώνει.

Τα ρεπορτάζ από το Χονγκ Κονγκ της Κίνας κάνουν λόγω για κρίσιμη κατάσταση του Βορειοκορεάτη ηγέτη ενώ από τη Νότια Κορέα πηγές αναφέρουν πως ο Κιμ βρίσκεται εν ζωή.

Τα φώτα της δημοσιότητας είναι πλέον στραμμένα στο περιβάλλον του Κιμ και στην επικαιρότητα ήρθε και η μυστηριώδης σύζυγός του, η πανέμορφη Ri Sol-ju, με την οποία οι αναλυτές αναφέρουν, πως έχει από 1 έως 3 παιδιά!

Η Ri, το όνομά της οποίας σύμφωνα με του Αμερικανούς είναι ψεύτικο, είναι αγνώστου ηλικίας (!) καθώς το καθεστώς δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε εκείνη αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη ηλικία μέλους της οικογένειας.

Δείτε ΕΔΩ τις απαγορευμένες φωτογραφίες μέσα από την Βόρεια Κορέα

Εικάζεται πως είναι από 35 έως 30 ετών ενώ η μοναδική πληροφορία που έχει δοθεί δημόσια για εκείνη είναι από τον βετεράνo star του ΝΒΑ Ντένις Ρόντμαν, που είναι ο μοναδικός Αμερικανός φίλος του Κιμ Γιονγκ-Ουν, που είχε δηλώσει στον βρετανικό Guardian το 2013 πως «πρόκειται για μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια».

Τελευταία της εμφάνιση ήταν τον Ιούνιο του 2019, όταν ο Κινέζος πρόεδρος, Σι Ζινπινγκ, και η σύζυγός του είχαν επισκεφτεί την Πιονγκγιάνγκ.

Όπως και ο σύζυγός της, έτσι και η Ri έχει ακριβά γούστα καθώς λατρεύει τις τσάντες και τα παπούτσια ενώ είχε εμφανιστεί δημόσια με ακριβές δημιουργίες πασίγνωστων οίκων μόδας.

Δείτε στην παρακάτω gallery την πανέμορφη γυναίκα του Κιμ Γιονγκ-Ουν, την πρώτη κυρία της Βόρειας Κορέας, την Ri Sol-ju:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Financial Times: Ακόμα και 60% περισσότεροι οι θάνατοι σε σχέση με τα επίσημα νούμερα

Σχετικές ειδήσεις