ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Μέθυσαν και έθαψαν ζωντανή τη γειτόνισσά τους

Φρίκη: Μέθυσαν και έθαψαν ζωντανή τη γειτόνισσά τους

Η γυναίκα κατάφερε να σωθεί, σκάβοντας η ίδια τον λάκκο!

Ούτε η λέξη «αδιανόητο» δεν μπορεί να χαρακτηρίσει το περιστατικό που συνέβη στην Ουκρανία, με μια 57χρονη γυναίκα να ξυπνάει μέσα στον ίδιο της τον τάφο, σκάβοντας με τα χέρια της την έξοδο προς την σωτηρία της!

Πώς όμως βρέθηκε εκεί; Δυο αδέρφια, 27 και 30 ετών, οι οποίοι ήταν οι γείτονές της, εισέβαλαν στο σπίτι της Nina Rudchenko, χτυπώντας την με τόση μανία που λιποθύμησε.

Τα αδέρφια, τα οποία ήταν μεθυσμένα, μετά από δυο ώρες φρικτών βασανιστηρίων, όπου την χτύπησαν ακόμα και με ρόπαλο του μπέιζμπολ, αποφάσισαν να την θάψουν στο κοιμητήριο του χωριού, Maryanske, πιστεύοντας πως είχε πεθάνει.

Όμως η 57χρονη γυναίκα συνήλθε και οι βασανιστές της, την ανάγκασαν να σκάψει η ίδια τον τάφο της!

Αφού την ξυλοφόρτωσαν για μια ακόμη φορά την έριξαν μέσα αναίσθητη και την έθαψαν. Όμως η Nina δεν είχε πεθάνει!

Άρχισαν να πετούν χώμα πάνω της και μετά από λίγο την κάλυψαν. Όμως η Nina, η οποία είχε συνέλθει εκ νέου, ήταν αποφασισμένη.

«Με έβαλαν μέσα στον τάφο και άρχισαν να με θάβουν. Τους άκουσα να γελάνε και να λένε ότι θα σκοτώσουν την οικογένειά μου. Όταν τελείωσαν, συζητούσαν για το αν έχω πεθάνει», δήλωσε η γυναίκα.

Η Nina άρχισε να σκάβει και κατάφερε να βγει. Έτρεξε σπίτι της και εκεί λιποθύμησε. Την βρήκε το επόμενο πρωί η αδερφή της, η οποία κάλεσε ασθενοφόρο. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε σπασμένο σαγόνι και μύτη, ενώ αποκάλυψε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί, που δεν σε κατάσταση σοκ δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα τους έλεγε.

Τα δυο αδέρφια συνελήφθησαν και αναμένεται να περάσουν αρκετά χρόνια στην φυλακή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Με μάσκα η επιστροφή στην κανονικότητα - Πού θα είναι υποχρεωτική - Η σωστή χρήση της

Σχετικές ειδήσεις