ΚΟΣΜΟΣ

Αποκάλυψη: Αυτοί είναι οι 2 σωσίες του Κιμ Γιονγκ-Ουν (Pics)

Αποκάλυψη: Αυτοί είναι οι 2 σωσίες του Κιμ Γιονγκ-Ουν (Pics)

Το μυστήριο με τον Βορεικορεάτη ηγέτη συνεχίζεται.

Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστες ημέρες από την ημέρα που ο Κιμ Γιονγκ-Ουν επανεμφανίστηκε στα εγκαίνια ενός εργοστασίου. Ή κάποιος που του έμοιαζε τουλάχιστον...

Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας εντόπισαν διαφορές ανάμεσα στο «Κιμ» που έκανε τα εγκαίνια και στον... αυθεντικό «Κιμ», ο οποίος είναι ο ανώτερος ηγέτης της Βόρειας Κορέας. Θα αναρωτηθείτε, αν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο. Η απάντηση είναι πως ναι, είναι!

Γιατί εδώ και λίγες ώρες έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κρυφά (όχι πως θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς) και δείχνουν τον Κιμ Γιονγκ-Ουν να συνομιλεί με δυο σωσίες του!

Οι εν λόγω φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από την βαλλιστική δοκιμή πυραύλου στις 28 Ιουλίου του 2017. Ο λόγος που ήταν εκεί οι σωσίες φυσικά και δεν έχει γίνει γνωστός και πιθανότατα δεν θα γίνει και ποτέ, ωστόσο είναι ενδεικτικό της μυστικοπάθειας της Πιονγκγιάνγκ.

Την ίδια ώρα, ο Κιμ... εξαφανίστηκε εκ νέου, ενώ είναι άγνωστο το πότε έγιναν τα εγκαίνια του εργοστασίου που έδειξαν εκείνον ή έναν σωσία του, να κόβουν την κορδέλα.

Δείτε τις εικόνες με τους σωσίες του Κιμ Γιονγκ-Ουν στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε ακόμα:

Κιμ Γιονγκ Ουν: Αυτές είναι οι φωτογραφίες που είχε απαγορεύσει να δημοσιοποιηθούν

Σχετικές ειδήσεις