ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη τραγωδία: Τον κατασπάραξε ο ιπποπόταμος που είχε για κατοικίδιο!

Απίστευτη τραγωδία: Τον κατασπάραξε ο ιπποπόταμος που είχε για κατοικίδιο!

Ο άτυχος άνδρας τόνιζε πως γνώριζε τους κινδύνους που διέτρεχε...

Τον μεγάλωσε από μωρό, δυο μηνών και έξι χρόνια μετά, έμελλε να βρει φρικτό θάνατο από τα σαγόνια τους.

Ο Maurice Els, αγρότης στη Νότια Αφρική, ανακάλυψε τον Humphrey, όταν ήταν μωρό. Οι πλημμύρες στην περιοχή απειλούσαν το μικρό ζώο. Οργανώθηκε μια επιχείρηση διάσωσής του και τελικά οδηγήθηκε σε καταφύγιο.

Όμως όταν ο Humphrey μεγάλωσε αρκετά, κανείς δεν μπορούσε να τον συντηρήσει και έτσι ο Maurice αποφάσισε να τον υιοθετήσει.

Ανάμεσα στους δυο αναπτύχθηκε μια φιλία που δεν περίμενε κανείς. Ο Humphrey είχε γίνει κατοικίδιο του Maurice, ο οποίος για να νιώθει άνετα ο νέος του φίλος, δημιούργησε μια τεράστια λίμνη μέσα στο οικόπεδό του!

Ο Humphrey έγινε τόσο εξοικειωμένος με τους ανθρώπους, που κολυμπούσε μαζί τους!

«Είναι σαν γιος για μένα, σαν άνθρωπος. Υπάρχει μια σχέση ανάμεσά μας που δεν μπορούν να καταλάβουν αρκετοί. Όλοι νομίζουν πως μπορούν να έχουν γάτες, σκύλους, αλλά εγώ έχω μια ιδιαίτερη σχέση με το πιο επικίνδυνο ζώο της Αφρικής», είχε δηλώσει ο Maurice.

Να σημειώσουμε εδώ, πως ο ιπποπόταμος είναι το πιο επικίνδυνο ζώο στον πλανήτη, καθώς είναι υπεύθυνο για 500 θανάτους ετησίως!

Τα χρόνια περνούσαν και ο Humphrey από ένας καλοκάγαθος γίγαντας άρχισε να μεταμορφώνεται σε μια φονική μηχανή.

Αρχικά, κυνήγησε δυο άτομα με το κανό τους, για να τους επιτεθεί. Σώθηκαν, ανεβαίνοντας πάνω σε ένα δέντρο για δυο ώρες, μέχρι που ο Maurice φώναξε τον Humprhey.

Το επόμενο θύμα του, ήταν ο ίδιος. Αρχικά ο Maurice εξαφανίστηκε για ώρες. Όλοι σύντομα υποπτεύθηκαν τον Humphrey και ξεκίνησαν τις έρευνες στα νερά της περιοχής. Η σωρός του Maurice βρέθηκε διαμελισμένη στο νερό.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, που απλά διαπίστωσε τον θάνατο του Maurice...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετά τις παραλίες τι; Ελεύθερες μετακινήσεις από Δευτέρα, επιστρέφουν οι μαθητές, ταξίδια με πλοία

Σχετικές ειδήσεις