ΚΟΣΜΟΣ

Φώτης Ντούλος: Σπάει την σιωπή της η σύντροφός του – «Δεν έπρεπε να τον εμπιστευτώ»

Φώτης Ντούλος: Σπάει την σιωπή της η σύντροφός του – «Δεν έπρεπε να τον εμπιστευτώ»

Να σπάσει την σιωπή της αποφάσισε η 44χρονη Μισέλ Τροκόνις, σύντροφος του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Φώτη Ντούλος ο οποίος είχε κατηγορηθεί για την απαγωγή και τη δολοφονία της πρώην συζύγου του Τζένιφερ Ντούλος. Εβδομάδες αργότερα, ο Φώτης Ντούλος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στο γκαράζ του σπιτιού του και πέθανε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Την περίοδο εκείνη την περίοδο, η η σύντροφος του Φώτη Ντούλος, Μισέλ Τροκόνις, κατηγορήθηκε για συνωμοσία στην διάπραξη δολοφονίας. Η 44χρονη κατηγορείται επίσης για παραβίαση αποδεικτικών στοιχείων, καθώς φέρεται να βοήθησε τον Ντούλος να πετάξει αρκετές σακούλες σκουπιδιών που είχαν το αίμα της πρώην συζύγου του.

Η Μισέλ Τροκόνις μίλησε στο abc7ny.com λέγοντας πως παρόλο που οι άνθρωποι είπαν «πολλά πράγματα για μένα – μερικά καλά και μερικά πολύ σκληρά» ένιωσε πως έπρεπε να μιλήσει, με αφορμή την επέτειο της εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλος.

«Με συμβούλευσαν οι δικηγόροι μου να παραμείνω σιωπηλή και να βασιστώ στο σύστημα δικαιοσύνης, το οποίο είναι πολύ απογοητευτικό για μένα, επειδή υπάρχουν πολλά που θα ήθελα να πω», είπε η Τροκόνις σε δήλωση που εξέδωσε ο δικηγόρος της. «Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που άκουσα για πρώτη φορά την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος. Ως μητέρα, λυπάμαι για την απώλεια που υπέστησαν αυτά τα πέντε παιδιά, μένοντας ορφανά και από τους δύο γονείς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

Η Μισέλ Τροκόνις, δεν φαίνεται να μιλά και με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην σύντροφό της. «Το εάν ο Φώτης Ντούλος ήταν ικανός να κάνει τα πράγματα που η αστυνομία και οι εισαγγελείς του καταλογίζουν, δεν το ξέρω» είπε. Και συμπλήρωσε: «Με βάση όσα έχω μάθει από πέρυσι, νομίζω πως ήταν λάθος μου να τον εμπιστευτώ».

Πού είναι η Τζένιφερ Ντούλος;

Όλοι αναρωτιούνται «πού είναι η Τζένιφερ Ντουλος;» Η όμορφη εν διαστάσει γυναίκα του ελληνοαμερικανού Φώτη Ντούλου και μητέρα των πέντε παιδιών τους παραμένει εξαφανισμένη.

Ο ίδιος όταν ήταν εν ζωή, όπως και η σύντροφός του Μισέλ Τροκόνις, κατηγορούνται ότι τη σκότωσαν. Ο Ντούλος αρνήθηκε την κατηγορία σε αποκλειστική του συνέντευξη στο NBC εκείνη την περίοδο.

«Ξέρω τι έχω κάνει και ξέρω τι δεν έχω κάνει. Πρέπει να σταθώ όρθιος και να παλέψω, ελπίζοντας ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί...»

Ο δικηγόρος του ζητήσουμε την απαλλαγή του από όλες τις κατηγορίες αφού δεν έχει βρεθεί πτώμα.

Τα στοιχεία που «καίνε» τον Φώτη Ντούλο

Το αίμα της Τζένιφερ Ντούλος, όπως και το DNA του κατηγορουμένου βρέθηκαν στο σπίτι τους. Συγκεκριμένα υπήρχαν ματωμένα υφάσματα που χρησιμοποιήθηκαν μάλλον για να καθαριστεί ο τόπος του εγκλήματος.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι έχει στη διάθεσή της και βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, που δείχνει τις σακούλες σκουπιδιών με το ματωμένο περιεχόμενο σε κάδους απορριμμάτων.

Η Τζένιφερ εμφανίστηκε τελευταία φορά ενώ πήγαινε στο σχολείο τα παιδιά της, με το αυτοκίνητό της να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Από τότε παραμένει άφαντη.

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας τόνιζε πάντως πως:

«Ποτέ δεν ήθελα να βγάλω την Τζένιφερ από τη μέση. Στέλνω τις προσευχές μου. Είχα τις διαφορές μου με την Τζένιφερ, όπως συμβαίνει σε πολλούς παντρεμένους»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη σπάει τη σιωπή της και περιγράφει την «μαυροφορεμένη»

Σχετικές ειδήσεις