ΚΟΣΜΟΣ

Άγριο φονικό: Σκότωσε τη γυναίκα του και σκόρπισε τα μέλη της (pics)

Άγριο φονικό: Σκότωσε τη γυναίκα του και σκόρπισε τα μέλη της (pics)
Pixabay

Ο Bart B. κατηγορείται ότι σκότωσε την 52χρονη γυναίκα του Miranda Zitman στο σπίτι τους στην Ολλανδία και έπειτα έθαψε τα μέλη του σώματος της σε μέρη που αγαπούσε.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τη Mirror, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι η γυναίκα του έπεσε από τις σκάλες την ώρα που ετοιμαζόταν να τον εγκαταλείψει και είχε στα χέρια της βαλίτσες με τα πράγματά της.

Ωστόσο, οι εισαγγελείς οι οποίοι ζητούν ποινή 20 ετών για τον κατηγορούμενο, δήλωσαν ότι τα τραύματά της δεν ταίριαζαν με πτώση από τη σκάλα και δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος στο τέλος αυτής.

Οι εισαγγελείς πιστεύουν ότι η αιτία θανάτου ήταν ένα χτύπημα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, που επικαλείται η Mirror, ο κορμός του θύματος βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα σε ποτάμι του Άμστερνταμ ενώ το κεφάλι και τα χέρια της άτυχης γυναίκας ήταν θαμμένα στον κήπο του σπιτιού τους.

Δημοσιεύματα υποστήριξαν ότι ο Bart προσποιούνταν ότι η γυναίκα του ζούσε εβδομάδες μετά το θάνατό της και μάλιστα φέρεται να έστειλε μηνύματα εκ μέρους της στην οικογένεια και σε συνεργάτες της Miranda.

Τελικά ανέφερε ότι αγνοείτο τον Ιανουάριο του 2019.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, μεταφέρθηκαν από τον λογαριασμό της Miranda στον κατηγορούμενο 116.000 ευρώ τα οποία ο Bart υποστήριξε ότι τα μετέφερε η 52χρονη με τη θέλησή της.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για σχεδόν 20 χρόνια, αλλά η Miranda επρόκειτο να μετακομίσει στον Καναδά για να ζήσει με έναν παλιό της έρωτα.

Το δικαστήριο στην ολλανδική πόλη της Ουτρέχτης θα αποφανθεί στις 3 Ιουλίου για την υπόθεση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Νίκος Σπυρόπουλος του συγκροτήματος «Σπυριδούλα»