ΚΟΣΜΟΣ

Στιβ Μπινγκ: Αυτοκτόνησε ο διάσημος παραγωγός - Έπεσε από τον 27ο όροφο

Στιβ Μπινγκ: Αυτοκτόνησε ο διάσημος παραγωγός - Έπεσε από τον 27ο όροφο

Σοκαρισμένο το Χόλιγουντ από τον θάνατου του παραγωγού και σεναριογράφου.

Σοκ στο Χόλιγουντ, καθώς σε ηλικία 55 ετών αυτοκτόνησε ο σεναριογράφος Steve Bing πηδώντας στο κενό από τον 27ο όροφο της πολυκατοικίας που έμενε στο Los Angeles.

O Bing ζούσε μόνος του στο διαμέρισμά του και οι πληροφορίες του ΤΜΖ αναφέρουν πως περνούσε κατάθλιψη λόγω της καραντίνας που είχε επιβληθεί. Είναι άγνωστο αν άφησε κάποιο σημείωμα πριν αυτοκτονήσει.

Ο Bing, ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της εταιρείας παραγωγής Shangri-La Entertainment, κληρονόμησε ως φοιτητής από τον παππού του 600 εκατομμύρια δολάρια και ξεκίνησε την καριέρα του στο Hollywood.

Η πρώτη του μεγάλη επιτυχία ήταν το 2000, το film noir «Get Carter» το 2000, ενώ το 2003 επένδυσε 100 εκατομμύρια δολάρια στο «Polar Express», μια ταινία που έφερε στα ταμεία 300 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεων.

Ο Bing είχε δυο παιδιά, τον Damian Hurley, γιο από την σχέση του με την Elizabeth Hurley και την Kira Bonder, κόρη από την σχέση του με την τενίστρια Lisa Bonder.

Το συγκλονιστικό μήνυμα του γιού του

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της τραγικής είδησης, ο 18χρονος Damian Hurley, καρπός του έρωτα του Bing με την Liz Hurley, πόσταρε μια φωτογραφία στη μνήμη του πατέρα του.

Με μια φωτογραφία του καταγάλανου ουρανού, ο Damian, σύμφωνα με το περιβάλλον του, είναι συντετριμμένος από τον θάνατο του πατέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Hurley και ο Bing χώρισαν επεισοδιακά, την περίοδο μάλιστα που η Βρετανίδα star ήταν έγκυος, με τον σεναριογράφο και παραγωγό να αρνείται να δώσει το όνομά του στον γιο του!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανείπωτη τραγωδία: Πνίγηκαν 8 παιδιά σε ποτάμι - Βούτηξαν να σώσουν φίλο τους