ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στη Γλασκώβη για επίθεση με μαχαίρι - Πληροφορίες για νεκρούς

Συναγερμός στη Γλασκώβη για επίθεση με μαχαίρι - Πληροφορίες για νεκρούς
Twitter

Μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της Γλασκώβης, εν μέσω ανεπιβεβαίωτων αναφορών για νεκρούς σε επίθεση με μαχαίρι.

Όπως μετέδωσε το BBC, από την επίθεση εκτιμάται ότι έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ύποπτος δράστης θεωρείται ότι έπεσε νεκρός από πυρά.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αντιμετωπίζουν περιστατικό στη Γλασκώβη που έχει ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί ένας από τους δρόμους της πόλης, ανέφερε η αστυνομία σε ανάρτηση στο Twitter.

«Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης διαχειρίζονται αυτή τη στιγμή περιστατικό στη Γουέστ Τζορτζ Στριτ στη Γλασκώβη», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

«Ο δρόμος έχει αποκλειστεί και οι πολίτες καλούνται να αποφύγουν αυτή τη στιγμή την περιοχή», σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, όπου προστίθεται ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο αυτή τη στιγμή και δεν υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των πολιτών.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ένοπλους αστυνομικούς να εισβάλλουν στο ξενοδοχείο Park In της κεντρικής οδού West George, φωνάζοντας στον κόσμο που ήταν μέσα να βγει έξω με τα χέρια ψηλά.

Δείτε βίντεο:

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα μάρτυρες, αναφέρουν ότι «πολλοί» άνθρωποι ίσως έχουν τραυματιστεί κατά τη διάρκεια επίθεσης αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση.

Σύμφωνα με το Sky News, υπάρχουν πολλά θύματα ως αποτέλεσμα της επίθεσης. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Sky News ότι είδε ανθρώπους με αίματα και ένοπλους αστυνομικούς στο σημείο, γύρω στις 15:15 ώρα Ελλάδας.

Στο σημείο έχουν σπεύσει τουλάχιστον 20 περιπολικά οχήματα και ασθενοφόρα.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρατερός Κατσούλης: Δύσκολες ώρες - Τα τελευταία νέα της υγείας του