ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: «Δίπλωσε» τη νεογέννητη κόρη του επειδή έκλαιγε - Νεκρό το βρέφος

Φρίκη: «Δίπλωσε» τη νεογέννητη κόρη του επειδή έκλαιγε - Νεκρό το βρέφος

Το άτυχο παιδί έκλαιγε διαρκώς, με τον πατέρα του να το δολοφονεί!

Μια απίστευτη θηριωδια εκτυλίχθηκε με θύμα ένα βρέφος 30 ημερών το οποίο έχασε την ζωή του με φρικτό τρόπο καθώς ο πατέρας του δίπλωσε στην κυριολεξία το σώμα του, με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία την ζωή του.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο Φοίνιξ των Ηνωμένων Πολιτειών, με τον Adan Flores φυσικά να συλλαμβάνεται και να κατηγορείται με ισόβια κάθειρξη με την κατηγορία του φόνου.

Ο 22χρονος είπε στους αστυνομικούς πως το παιδί έχασε την ζωή του από ατύχημα, όπως αναφέρει το KSAZ-TV, ωστόσο οι γιατροί που εξέτασαν το παιδί όταν εκείνο διακομίστηκε είχαν πολύ διαφορετική άποψη.

flores.jpg
O Adan Flores

Το άτυχο βρέφος πήγε στο νοσοκομείο ήδη νεκρό ενώ το κορμί του ήταν κυριολεκτικά τσακισμένο. Η σπονδυλική στήλη του, είχε λυγίσει ανάποδα (!), ενώ τα όργανά του είχαν σπάσει. Ήταν τόσο μεγάλη η σφοδρότητα του χτυπήματος, που το παιδί είχε αιμορραγία από τα μάτια!

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Flores τελικά είπε στους αστυνομικούς πως εκείνος ήταν που σκότωσε την κόρη του, με τις λεπτομέρειες να προκαλούν ανατριχίλα. Ο 22χρονος, έβαλε το παιδί να ξαπλώσει ανάσκελα στα πόδια του και στην συνέχεια λύγισε το σωματάκι του μέχρι να σπάσει. Και όλα αυτά επειδή έκλαιγε!

Το βρέφος, μια ημέρα πριν βρει φρικτό θάνατο, είχε μαρτυρήσει στα χέρια του πατέρα του, καθώς του είχε σπάσει και τα πόδια!

Ο Flores κρατείται και φυσικά θα περάσει το υπόλοπο της ζωής του στην φυλακή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρατερός Κατσούλης: Τι αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας του (vid)