ΚΟΣΜΟΣ

«Πόλεμος» Νταν Μπράουν με την πρώην σύζυγό του: Εξωσυζυγικές σχέσεις και απόκρυψη εσόδων

«Πόλεμος» Νταν Μπράουν με την πρώην σύζυγό του: Εξωσυζυγικές σχέσεις και απόκρυψη εσόδων

Αγωγή σε βάρος του Νταν Μπράουν κατέθεσε η πρώην σύζυγος του, κατηγορώντας τον για εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά και απόκρυψη εσόδων.

Συγκεκριμένα, η πρώην σύζυγος του δημοφιλούς συγγραφέα τον κατηγορεί πως διατηρούσε παράνομη σχέση με μία προπονήτρια αλόγων, την οποία και είχε φέρει από την Ολλανδία για να εκπαιδεύσει το άλογό του.

Όλο αυτό ξεκίνησε σύμφωνα με την Μπλιθ Μπράουν το 2014, με τον συγγραφέα να κάνει δώρο ένα άλογο αξίας 345.000 δολαρίων στην προπονήτρια, αλλά και ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας.

Εκτός όμως από την παράνομη σχέση του, η Μπλιθ Μπράουν τον κατηγορεί πως της έκρυβε χρήματα και ένα «πρότζεκτ εκατομμυρίων», συμπεριλαμβανομένων τηλεοπτικών σειρών και βιβλίων για παιδιά.

«Ο Νταν τα τελευταία τουλάχιστον έξι χρόνια, ζει μια ζωή με ψέματα. Έδειχνε πως ζούσε μια απλή ζωή ενός επιτυχημένου συγγραφέα στο Νιου Χαμσάιρ, ενώ στην πραγματικότητα έκανε κάτι εντελώς διαφορετικό», αναφέρεται στην αγωγή που κατέθεσε η πρώην σύζυγος.

Η ίδια υποστηρίζει ότι έμαθε και για άλλες παράνομες σχέσεις του πρώην συζύγου της - εκτός από την εκπαιδεύτρια αλόγων. Αναφέρει μεταξύ άλλων μια κομμώτρια, έναν στέλεχος πολιτικού κόμματος και μια γυμνάστρια.

«Για λόγους που μόνο αυτή και ίσως ο δικηγόρος της γνωρίζει, δημιούργησε ένα απολογισμό του γάμου μας με στοιχεία που ανήκουν στην φαντασία της και με σκοπό να με πληγώσει και να με ντροπιάσει» ανέφερε ο Νταν Μπράουν, παραδεδομένος πως σε όλα του τα βιβλία, η πρώην σύζυγός του τον είχε βοηθήσει πολύ.

Να σημειωθεί πως η Μπλιθ Μπράουν έφυγε από το σπίτι τους το 2018, ενώ το 2019 το ζευγάρι χώρισε μετά από 21 χρόνια γάμου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτες εικόνες στη Λαμία: Κατσίκες έστησαν πάρτι σε «ουρανό» αυτοκινήτου