ΚΟΣΜΟΣ

Το τεράστιο πρόβλημα αυτής της γυναίκας - Τα πόδια της έχουν μήκος 1,34 μέτρα (pics)

Το τεράστιο πρόβλημα αυτής της γυναίκας - Τα πόδια της έχουν μήκος 1,34 μέτρα (pics)
Youtube

Για την καθημερινότητά της, η οποία κάποιες στιγμές είναι καλά και άλλες προβληματική, μίλησε η 29χρονη Rentsenkhorloo Bud η οποία έχει  πόδια μήκους 1,34 μέτρα

Η Rentsenkhorloo Bud έχει τα δεύτερα μακρύτερα πόδια στον κόσμο και αρέσκεται να τα επιδεικνύει.

Όπως αναφέρει η Mirror, η 29χρονη γυναίκα από τη Μογγολία βλέπει τον κόσμο από ύψος 2,05 μέτρων, αλλά δεν έχει τα μακρύτερα πόδια στη Γη. Ωστόσο της αρέσει να φοράει κοντά σορτς και ψηλοτάκουνα παπούτσια, κάτι που την κάνει να φαίνεται ακόμη πιο ψηλή.

Η Rentsenkhorloo μένει στο Σικάγο των ΗΠΑ και προέρχεται από ψηλή οικογένεια, με τον πατέρα της να έχει ύψος 2,08 μ. και την μητέρα της 1,85 μ.

Η 29χρονη λέει χαρακτηριστικά: «Μου αρέσουν τα σορτς και τα ψηλά τακούνια γιατί κάνουν τα πόδια μου να φαίνονται μακρύτερα. Μου αρέσουν τα πόδια μου και νομίζω ότι με ομορφαίνουν».

Δείτε φωτογραφίες της στη Gallery:

Χτυπάει συνέχεια το κεφάλι της στις κάσες από τις πόρτες και πρέπει πάντα να είναι σε επιφυλακή μέσα στο σπίτι. «Σιχαίνομαι να χτυπάω το κεφάλι μου στις κάσες από τις πόρτες» εξομολογείται.

Η ίδια λέει ότι ήταν πάντα μια πρόκληση για την ίδια να βρίσκει ρούχα στο μέγεθος της παραδεχόμενη ότι όταν ήταν πιο μικρή δυσκολευόταν να αποδεχθεί το μεγάλο της ύψος.

Κι όμως η γυναίκα αυτή δεν έχει τα ψηλότερα πόδια στον κόσμο.

Το ρεκόρ ανήκει στην Maci Currin από το Τέξας τα πόδια της οποίας μετρήθηκαν μερικά χιλιοστά μακρύτερα από αυτά της 29χρονης από τη Μογγολία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη που κανείς δεν περίμενε!