ΚΟΣΜΟΣ

H χειρότερη αγγελία πώλησης σπιτιού - Δείτε πόσα ζητούν γι’ αυτό το ερείπιο

H χειρότερη αγγελία πώλησης σπιτιού - Δείτε πόσα ζητούν γι’ αυτό το ερείπιο

Ζητούν μια περιουσία για ένα… ερείπιο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι για ένα σπίτι που μοιάζει στοιχειωμένο το μεσιτικό γραφείο που διαχειρίζεται την πώλησή του ζητά 828.000 δολάρια!

Οι εικόνες που έχουν ανέβει στο site του μεσιτικού γραφείου θυμίζουν σκηνή από ταινία τρόμου. Τρύπες υπάρχουν ακόμη και στο ταβάνι, το δεύτερο μπάνιο ευτυχώς, δεν δείχνει τόσο χάλια, αν και ο νιπτήρας θέλει σίγουρα άλλαγμα, μία από τις 4 κρεβατοκάμαρες με διαλυμένο παρκέ και αράχνες να κρέμονται σε όλους τους τοίχους, στην κουζίνα η κληματαριά έχει εισβάλει στο εσωτερικό της ενώ τα πλακάκια στον πάγκο και τους τοίχους αλλά και τα ντουλάπια δεν δικαιολογούν το υψηλό κόστος του, η κεντρική είσοδος του σπιτιού σίγουρα πρέπει να αλλαχθεί αμέσως, λόγω της τεράστιας τρύπας που έχει κλπ.

Το σπίτι 4 υπνοδωματίων βρίσκεται στην εύπορη περιοχή Fresh Meadows, στο Κουίνς της Νέας Υόρκης και βγήκε προς πώληση τον περασμένο Μάρτιο.

Δείτε την gallery:

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του το μεσιτικό γραφείο DCG Realty LLC, το σπίτι αγοράστηκε το 2005 από έναν άνδρα με το όνομα Μάικλ Ρόμπινσον, ο οποίος πέθανε το 2007

Το μόνο πιο συγκλονιστικό από την τραγική κατάσταση του σπιτιού αυτού είναι η τιμή. Να σκεφτεί κανείς ότι η μέση τιμή ζήτησης για ένα σπίτι στην συγκεκριμένη περιοχή ανέρχεται στα 989.000 δολάρια ενώ η μέση τιμή πώλησης στα 859.444 δολάρια. Επιπλέον, το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται κοντά σε πολύ καλά εκπαιδευτήρια. Το 2019, το 72,8% των μαθητών πέρασε τις εξετάσεις στα Αγγλικά, ενώ το 75,2% πέρασε τα μαθηματικά, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, καθιστώντας την ως μια συνοικία με την υψηλότερη απόδοση στην πόλη.

Ακόμη και οι διαστάσεις του οικοπέδου είναι αρκετά μεγάλες, με το ακίνητο να καταλαμβάνει χώρο 4.912 τετραγωνικών ποδιών, όταν η πλειονότητα των κατοικιών στην περιοχή μόλις και μετά βίας αγγίζουν τα 4.000 τετρ. πόδια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα - Θάνατος 16χρονης: «Την σκότωσαν και μετά την άφησαν στην εκκλησία»