ΚΟΣΜΟΣ

Δεκάχρονος ήρωας έσωσε τη μαμά του από βέβαιο πνιγμό - Δείτε τι συνέβη

Δεκάχρονος ήρωας έσωσε τη μαμά του από βέβαιο πνιγμό - Δείτε τι συνέβη
Facebook

Στο Krasnoyarsk της Ρωσίας, ένα 10χρονο αγόρι έσωσε τον εαυτό του και τη μητέρα του από βέβαιο πνιγμό, καταφέρνοντας να βγει από το βυθισμένο τους αυτοκίνητο.

Όλα έγιναν στις 25 Ιουλίου όταν η μητέρα του 10χρονου για αδιευκρίνιστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στη λίμνη. Το δεκάχρονο αγόρι καθόταν στο πίσω κάθισμα φορώντας ζώνη ασφαλείας, όπως μεταδίδει το handofmoscow.

Η μητέρα του αγοριού εξήγησε αργότερα ότι «πάγωσε» όταν συνειδητοποίησε ότι οι πόρτες του αμαξιού ήταν μπλοκαρισμένες. Το παιδί όμως κατάφερε να ανοίξει την πίσω πόρτα, βγήκε από το αυτοκίνητο που βούλιαζε και στη συνέχεια βοήθησε και τη μητέρα του να βγει. Οι δυο τους έφτασαν κολυμπώντας στην ακτή, ενώ το αυτοκίνητο βυθίστηκε στη λίμνη βάθους περίπου πέντε μέτρων.

Το αγόρι δήλωσε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του ήρωα. Όπως ανέφερε «απλώς έσωσε τη μαμά του». Η γυναίκα πρόσθεσε ότι κανείς δεν τον έχει μάθει να κολυμπάει και δεν είχε βρεθεί ποτέ σε τέτοια κατάσταση. Η μητέρα και το παιδί περπάτησαν περίπου τέσσερα χιλιόμετρα μέχρι το κοντινότερο χωριό, καθώς κανένας από τους περαστικούς οδηγούς δεν σταμάτησε, ενώ τα κινητά τους βυθίστηκαν μαζί με το αυτοκίνητο.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αιγαίο όπως… Έβρος: Νέο φιάσκο Ερντογάν – Πώς η έξοδος του τουρκικού στόλου εξελίχθηκε σε εφιάλτη