ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Θετικός και ο πρώην κυβερνήτης του Νιού Τζέρσι

Κορονοϊός: Θετικός και ο πρώην κυβερνήτης του Νιού Τζέρσι
AP PHOTOS

Ο πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας και πρώην κυβερνήτης της πολιτείας Νιου Τζέρσι Κρις Κρίστι ανακοίνωσε χθες Σάββατο πως αποφάσισε να εισαχθεί σε νοσοκομείο προληπτικά, αφού διαγνώστηκε ότι έχει προσβληθεί από τον SARS-CoV-2.

«Σε συνεννόηση με τους γιατρούς μου, έκανα εισαγωγή στο Morristown Medical Center», ανέφερε ο Κρίστι.

«Αν και αισθάνομαι καλά κι έχω μόνο ελαφριά συμπτώματα, λόγω του ιστορικού μου με το άσθμα αποφασίσαμε ότι αυτό είναι σημαντικό προληπτικό μέτρο».

Νωρίτερα χθες, ο Κρίστι ενημέρωσε πως διαγνώστηκε ότι προσβλήθηκε. Αρκετοί ακόμη συνεργάτες του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έχουν επίσης μολυνθεί.

Εστία υπερμετάδοσης ο Λευκός Οίκος

Σε εστία υπερμετάδοσης του κορονοϊού εξελίσσεται κάθε ώρα που περνάει ο Λευκός Οίκος καθώς, εκτός από τον προεδρικό ζεύγος Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ, θετικά στον φονικό ιό έχουν διαγνωστεί και άλλα μέλη του προεδρικού περιβάλλοντος.

Ανάμεσα στα επιβεβαιωμένα κρούσματα, ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου, ο Μπιλ Στέπιεν, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον νέο κορονοϊό, όπως μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Θετικός διεγνώσθη το Σάββατο και στενός συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ, όπως επιβεβαίωσε στο CNNi αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Ο Νίκολας Λούνα, βοηθός του προέδρου, συνοδεύει τον Αμερικανό πρόεδρο κατά τη διάρκεια της ημέρας και βρίσκεται πάντα σχετικά κοντά του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός LIVE: Συνεχής ενημέρωση για την επέλαση της πανδημίας - Οι εξελίξεις για την υγεία Τραμπ