ΚΟΣΜΟΣ

Η ερωμένη του Κέννεντι θυμάται

Η ερωμένη του Κέννεντι θυμάται

Την κρυφή ερωτική σχέση που είχε για περίπου 18 μήνες με τον Τζον Φ. Κένεντι, την περίοδο που ήταν οικότροφος στο Λευκό Οίκο, αποκάλυψε μια συνταξιούχος εργαζόμενη σε εκκλησία.

Συγκεκριμένα, η Mimi Alford αναφέρει ότι αισθάνθηκε ανίκανη να αντισταθεί στον αείμνηστο πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος την τράβηξε στο "δωμάτιο της Κυρίας Κέννεντι" και την αποπλάνησε στο κρεβάτι της γυναίκας του!

COUPLE

Όταν νόμιζε - λανθασμένα - ότι ήταν έγκυος από τον πρόεδρο, έκλεισε ραντεβού με γιατρό για να κάνει άμβλωση, η οποία ήταν παράνομη εκείνη την εποχή.

Η Alford τονίζει ότι ο Κέννεντι ήξερε να κρύβει τον παράνομο δεσμό του από τη γυναίκα του. Την αγνοούσε πλήρως όταν ήταν μπροστά η Τζάκι ενώ πάντα τον αποκαλούσε «κ. Πρόεδρε» και ποτέ «Τζακ».

KENEDI

Η σχέση τους ξεκίνησε το καλοκαίρι του 1962 και διήρκησε μέχρι τη δολοφονία του Κέννεντι το Νοέμβριο του 1963.

Η Alford ήταν τότε μόλις 19 χρονών και με το πατρικό όνομα Beardsley, είχε αρχίσει μια δουλειά στο γραφείο Τύπου του προέδρου.

Η Mimi, η ο οποία πήγε στη Σχολή Μις Πόρτερ, όπως η σύζυγος του JFK, Τζάκι Κέννεντι, περιγράφει τον Αμερικανό πρόεδρο ως «παιχνιδιάρη» και ικανό να αποπλανήσει το υποψήφιο θύμα του.

KENEDI1

Οι αποκαλύψεις της ερωμένης του Κέννεντι γίνονται πιο «πικάντικες» καθώς αναφέρει ότι έχουν περάσει πολλές ώρες στο μπάνιο μαζί, ενώ δηλώνει ότι φόραγε τις πιτζάμες του όταν πέρναγαν μαζί τα βράδια…

Ωστόσο, η σχέση τους τονίζει είχε αρκετές «ιδιαιτερότητες» καθώς δεν φιλήθηκαν ποτέ, ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ, συχνά υπέβαλε την Alford σε ένα «παιχνίδι υπομονής» όταν της ζήταγε να μένει σε ένα ξενοδοχείο και να περιμένει τηλέφωνο του.

MIMI

Στο βιβλίο της, όμως αναφέρει και κάποιες πιο σκοτεινές πτυχές του χαρακτήρα του Κέννεντι, ο οποίος την υποχρέωνε να μυρίζει νιτρικό αμύλιο, γνωστό ως poppers, κατά τη διάρκεια ορισμένων πάρτι στο Χόλιγουντ.

«Καθόμουν δίπλα του στο σαλόνι όταν μια χούφτα από κίτρινες κάψουλες προσφέρθηκε από έναν από τους καλεσμένους. Ο πρόεδρος με ρώτησε αν ήθελα να δοκιμάσω το φάρμακο, το οποίο ενίσχυε την καρδιά, αλλά και τη διάθεση για σεξ.

Είπα όχι, αλλά με κράτησε από το κεφάλι και έβαλε τα χαπάκια κάτω από τη μύτη μου. Δεν δοκίμασε ο ίδιος. Πανικοβλήθηκα και έτρεξα κλαίγοντας από την αίθουσα» τονίζει στο βιβλίο της, η Alford.

MIMI1

Μάλιστα, στη συνέχεια της ζήτησε να «φροντίσει» λίγο τους φίλους του που κολυμπούσαν στην πισίνα του Λευκού Οίκου.

«Ήξερα ακριβώς τι μου ζητούσε να κάνω. Ήθελε να κάνω στοματικό έρωτα στον Dave Powers. Δεν νομίζω να πίστευε ότι θα το κάνω. Παρόλο που ντρέπομαι που το λέω, τελικά το έκανα. Ο πρόεδρος παρακολουθούσε σιωπηλά…», αποκαλύπτει η Alford.