ΚΟΣΜΟΣ

Η Τεξανή με τα μακρύτερα πόδια έσπασε δύο παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες

Η Τεξανή με τα μακρύτερα πόδια έσπασε δύο παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες
Guinness World Records

Η 17χρονη Maci Currin από το Τέξας έσπασε δύο παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες: ένα για τα μακρύτερα πόδια για κορίτσι και αυτό του έφηβου με τα μακρύτερα πόδια.

Το αριστερό της πόδι είναι πάνω από 1,34 μέτρα, ενώ το δεξί της είναι κατ’ άτι κοντύτερο (1,33), σύμφωνα με το Γκίνες. Τα πόδια της συνιστούν το 60% του συνολικού της ύψους.

Σε βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι των Γκίνες στο YouTube, η μητέρα της Currin αναφέρει πως κατάλαβε ότι η κόρη της ήταν ψηλότερη από τους συνομηλίκους της ήδη από πολύ μικρή ηλικία.

«Υποθέτω ότι υπάρχει κάποιου είδους γονίδιο που της δίνει ύψος», αναφέρει η μητέρα.

Η Currin έχει ύψος 2,08 και είναι το ψηλότερο μέλος της οικογένειάς της. Ο πατέρας της έχει ύψος 1,95, ο αδερφός της 1,93 και η μητέρα της 1,70.

«Στο δεύτερο έτος σταμάτησε να με νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα. Και μόλις σταμάτησε να με νοιάζει, δεν με επηρέαζε τίποτα», είπε η Currin.

Η κοπέλα χρησιμοποιεί τα social media για να εμπνεύσει τους άλλους να «αγκαλιάσουν» το ύψος τους. Έχοντας 1,7 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok και άλλους 50.000 στο Instagram, κάνει συχνά αναρτήσεις περί αυτοπεποίθησης για το σώμα μας. Τα βίντεό της στο TikTok τυγχάνουν μεγάλης ανταπόκρισης, αφού εκατομμύρια χρήστες τα παρακολουθούν κάθε φορά.

«Ελπίζω όλες οι γυναίκες να μπορούν να δουν ότι το ύψος είναι δώρο. Και ότι δεν πρέπει να ντρέπονται που είναι ψηλές. Θα πρέπει πραγματικά να το ‘αγκαλιάζουν’», προσθέτει η ίδια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Κακοκαιρία από τη Δευτέρα - Πού θα χτυπήσει