ΚΟΣΜΟΣ

Πηδούσαν από τα παράθυρα για να φύγουν από κορονοπάρτι!

Πηδούσαν από τα παράθυρα για να φύγουν από κορονοπάρτι!

Απίστευτες εικόνες από… παραβάτες των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού στο εξωτερικό, όπου φοιτητές… πηδούσαν από τα παράθυρα για να φύγουν όταν χτύπησε ο συναγερμός σε παράνομο πάρτι…

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η «Manchester Evening News», το περιστατικό έγινε στο Peel Park Quarter όπου είχε διοργανωθεί πάρτι παρά τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Όπως αναφέρεται στο βίντεο, κάποιοι που παρατήρησαν την παράνομη συνάθροιση κάλεσαν την ασφάλεια του κτηρίου κι όταν ο συναγερμός χτύπησε επικράτησε… πανικός.

Μάλιστα, κάποιοι πηδούσαν από τα παράθυρα για να ξεφύγουν όσο το δυνατό γρηγορότερα, ενώ σε βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στα social media, κάποιοι αστειεύονται και λένε πως το νοσοκομείο της περιοχής θα γεμίσει σίγουρα, είτε έχουν κορονοϊό κάποιοι είτε όχι.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτές οι σκηνές ήρθαν μόλις λίγα 24ωρα μετά από το lockdown στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, όπου περισσότεροι από 1700 φοιτητές έχουν «εγκλωβιστεί» σε αυτό.

Κάποιοι εξ αυτών, μάλιστα, διαμαρτύρονται για την ασυδοσία των άλλων, αφού ακόμα και μετά τα τελευταία μέτρα και τα 127 κρούσματα, δεν λένε να… κατανοήσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

«Δεν έχουμε καμία ασφάλεια εδώ μέσα, διοργάνωσαν ένα τρελό πάρτι. Όλοι ανακατεύονταν μεταξύ τους, ο ένας πάνω στον άλλον, είτε έχουν covid είτε όχι», είπε σε βρετανικά media μια από τις φοιτήτριες που παραμένει στον χώρο…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Μαύρη» πρόβλεψη για τα κρούσματα - Ίσως φτάσουν και τα 2.000 ημερησίως