ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε στα 38 του ο ζάμπλουτος πρίγκιπας του Μπρουνέι, Χατζή «Αμπμντούλ» Αζίμ

Πέθανε στα 38 του ο ζάμπλουτος πρίγκιπας του Μπρουνέι, Χατζή «Αμπμντούλ» Αζίμ

Στα 38 του χρόνια και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πέθανε ο πρίγκιπας Αζίμ του Σουλτανάτου του Μπρουνέι.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν επίσημα από τα ανάκτορα του Μπρουνέι, ο πρίγκιπας Αζίμ πέθανε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου. Ακριβής αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί, όμως, υπάρχουν πληροφορίες από το μουσουλμανικό κρατίδιο της Ασίας πως είχε νοσηλευτεί για μεγάλο διάστημα πριν επέλθει το μοιραίο.

Ο πρίγκιπας Χατζή «Αμπντούλ» Αζίμ ήταν ο δευτερότοκος γιος του Σουλτάνου, Χασανάλ Μπολκίαχ, που είναι δια βίου ηγέτης του Μπρουνέι και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Με βάση την ιεραρχία της μοναρχικής δυναστείας, ο Αζίμ ήταν ο τέταρτος στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο του Μπρουνέι.

Ήδη ηγέτες από την Ασία έχουν σπεύσει να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του κοσμοπολίτη πρίγκιπα, ο οποίος ήταν ζάμπλουτος ως μέλος της μοναρχικής οικογένειας του σουλτανάτου που έχει τεράστια αποθέματα πετρελαίου.

Ο 38χρονος είχε σπουδάσει σε σχολεία της Σιγκαπούρης αλλά και σε στρατιωτική ακαδημία της Βρετανίας, ωστόσο, επέλεξε να ασχοληθεί με τον κόσμο του θεάματος. Μάλιστα είχε χρηματοδοτήσει αρκετές παραγωγές όπως η ταινία «You are not you» με πρωταγωνίστρια τη Χίλαρι Σουάνκ.

Τα πάρτι που διοργάνωνε ήταν ξακουστά για τη χλιδή και τη λάμψη τους και κυκλοφορούν από αυτά αρκετές φωτογραφίες του με ανθρώπους της show biz όπως ο Μάικλ Τζάκσον, η Μαράια Κάρεϊ, η Ναόμι Κάμπελ και πολλοί άλλοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δένδιας σε Λαβρόφ: Η Ελλάδα έτοιμη για όλα - Η Τουρκία γραφείο ταξιδίων για τζιχαντιστές