ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ 2020 - Αποτελέσματα Μπάιντεν: «Βρισκόμαστε καθοδόν προς τη νίκη»

Εκλογές ΗΠΑ 2020 - Αποτελέσματα Μπάιντεν: «Βρισκόμαστε καθοδόν προς τη νίκη»
AP Images

Εκλογές 2020 - Αποτελέσματα: «Αύριο το πρωί (τοπική ώρα) θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα», δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Από το Ντέλαγουερ ο Τζο Μπάιντεν έστειλε μήνυμα προς τους ψηφοφόρους, δηλώνοντας αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε, ότι «είμαστε σε καλό δρόμο για να κερδίσουμε αυτές τις εκλογές» και ότι «αισθανόμαστε καλά για το πού βρισκόμαστε» αλλά αναγνώρισε πως «δεν περιμέναμε ότι θα χρειαζόταν τόσο πολύς χρόνος», καθώς το αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό «το πρωί της Τετάρτης (σ.σ. το απόγευμα της Πέμπτης ώρα Ελλάδας), αν όχι αργότερα».

«Πρέπει να φανούμε υπομονετικοί», ωσότου καταμετρηθούν «όλες οι ψήφοι», πρόσθεσε, εκτιμώντας πως αναμένει «να νικήσουμε στην Πενσιλβάνια», παρότι ο Τραμπ με βάση τα ως τώρα δεδομένα προηγείται με διαφορά.

«Συνεχίστε να το πιστεύετε, παιδιά, θα νικήσουμε», ολοκλήρωσε τη σύντομη παρέμβαση του ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, εκφράζοντας «αισιοδοξία». Την ίδια φράση, «συνεχίστε να πιστεύετε», επανέλαβε αμέσως μετά μέσω Twitter.

«Δεν επαφίεται ούτε σε εμένα, ούτε στον Ντόναλντ Τραμπ να ανακηρύξει τον νικητή αυτών των εκλογών. Επαφίεται στους ψηφοφόρους», τόνισε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία Τζο Μπάιντεν μέσω Twitter, απαντώντας εμμέσως στο μήνυμα περί «μεγάλης νίκης» που ανήρτησε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Αμερικανικών Εκλογών 2020

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΗΠΑ 2020 αποτελέσματα: Δείτε LIVE ποιος προηγείται σε κάθε πολιτεία