ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ 2020 – Αποτελέσματα: Το λάθος Τραμπ με τους... Πολωνούς που έγινε viral στο Twitter

Εκλογές ΗΠΑ 2020 – Αποτελέσματα: Το λάθος Τραμπ με τους... Πολωνούς που έγινε viral στο Twitter
AP Images

Εκλογές ΗΠΑ - 2020Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τράβηξε την προσοχή -κατά λάθος- στο Twitter μετά από ένα ορθογραφικό λάθος

«Είμαστε ΠΟΛΥ ψηλά, αλλά προσπαθούν να ΚΛΕΨΟΥΝ στις Εκλογές. Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να το κάνουν. Δεν μπορεί να καταμετρώνται οι ψήφοι όταν κλείσουν οι Πολωνοί!», ήταν το αρχικό tweet του Τραμπ μετά τους πρώτους πανηγυρισμούς και την αναφορά περί «κλοπής» στις εκλογές.

Ο πρόεδρος κατάλαβε μετά από λίγα λεπτά το ορθογραφικό του λάθος και αντικατέστησε τη λέξη «Πολωνοί» (Poles) με την λέξη «Κάλπες» (Polls), αλλά ήταν ήδη αργά.

Μετά την αρχική ανάρτηση του Τραμπ η λέξη «Πολωνοί» άρχισε να κυκλοφορεί στο Twitter με περισσότερα από 60.000 tweets να την αναφέρουν μέσα σε 45 λεπτά.

Να υπενθυμίσουμε πως το Twitter προειδοποίησε σήμερα τους χρήστες του για το μήνυμα του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο οποίο αυτός κατηγορεί τους Δημοκρατικούς ότι προσπαθούν «να κλέψουν» τις εκλογές.

«Ένα μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου που κοινοποιείται σε αυτό το Tweet είναι αμφισβητούμενο και μπορεί να είναι παραπλανητικό σε εκλογές ή άλλη πολιτική διαδικασία», αναφέρει η πλατφόρμα στην επισήμανσή της στο μήνυμα του Τραμπ.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Αμερικανικών Εκλογών 2020

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΗΠΑ 2020 αποτελέσματα: Δείτε LIVE ποιος προηγείται σε κάθε πολιτεία