ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ LIVE: Ραγδαίες εξελίξεις - Ενισχύουν την ασφάλεια του Μπάιντεν οι μυστικές υπηρεσίες

Εκλογές ΗΠΑ LIVE: Ραγδαίες εξελίξεις - Ενισχύουν την ασφάλεια του Μπάιντεν οι μυστικές υπηρεσίες

Η Μυστική Υπηρεσία που είναι αρμόδια για την ασφάλεια του προέδρου και του Λευκού Οίκου στέλνει επιπλέον μυστικούς πράκτορες στο Γουίλμινγκτον, για να βοηθήσει στην προστασία του πρώην αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν καθώς η εκστρατεία του προετοιμάζεται για την πιθανότητα να ανακυρηχθεί νικητής στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, σύμφωνα δημοσίευμα της «Washington Post».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι μυστικές υπηρεσίες έχουν αναπτύξει δεκάδες πράκτορες στο συνεδριακό κέντρο «Chase Center», όπου έχει καταλύσει ο Μπάιντεν και το εκλογικό του επιτελείο.

Η εκπρόσωπος της υπηρεσίας Catherine Milhoan αρνήθηκε να σχολιάσει, τονίζοντας ότι ο οργανισμός δεν συζητά δημόσια τον σχεδιασμό ασφάλειας για τον πρόεδρο ή τους υποψηφίους που προστατεύει.

Ανατροπή σε Τζόρτζια και Πενσυλβάνια

Έδαφος κέρδισε στην Τζόρτζια, όπως φαίνεται από την καταμέτρηση των ψήφων, ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος πλέον πέρασε έστω και με μικρή διαφορά τον Ντόναλντ Τραμπ (ο Μπάιντεν προηγείται με διαφορά 1.097 ψήφων, αν και νωρίτερα σήμερα ήταν μπροστά ο Τραμπ με 463 -και 665 ακόμα πιο νωρίς το πρωί).

Και στην Πενσυλβάνια, με 98% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί, ο Μπάιντεν βρέθηκε σήμερα μπροστά (3.295.319 ψήφων ο Μπάιντεν έναντι 3.289.725 ο Τραμπ).

Στην Νεβάδα, στο 84% της καταμέτρησης, ο Τζο Μπάιντεν έχει ελαφρό προβάδισμα επί του Ντόναλντ Τραμπ με περίπου 11.000 περισσότερες ψήφους.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πάντως το βράδυ της Πέμπτης στον Λευκό Οίκο ότι οι αντίπαλοί του προσπαθούν να του «κλέψουν» την εκλογική του νίκη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν όπως… Κιμ Γιονγκ Ουν: Η ταπείνωση των Τούρκων - «Ζητιανεύουν» ένα κομμάτι ψωμί