ΚΟΣΜΟΣ

Αμερικανικές Εκλογές 2020: Δείτε τι έκανε ο Τραμπ την ώρα του τελικού αποτελέσματος

Αμερικανικές Εκλογές 2020: Δείτε τι έκανε ο Τραμπ την ώρα του τελικού αποτελέσματος
Με διαφορετικό τρόπο χαλάρωσε ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ
AP Images

Αμερικανικές Εκλογές: Ο απερχόμενος πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, επέλεξε μια διαφορετική ενασχόληση την ώρα που ανακοινώθηκε η νίκη του Τζο Μπάιντεν.

Για πρώτη φορά μετά την ημέρα των εκλογών, ο Ντόναλντ Τραμπ βγήκε από τον Λευκό Οίκο. Ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος επέλεξε να μετακινηθεί στη Βιρτζίνια, όπου διατηρεί γήπεδο γκολφ και πέρασε την ώρα του εξασκώντας το σπορ μαζί με ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά media, στην είσοδο της εγκατάστασης του γκολφ στη Βιρζίνια, ο Ντόναλντ Τραμπ είδε να τον περιμένουν υποστηρικτές του Τζο Μπάιντεν με σημαίες, ωστόσο το περιστατικό δεν πήρε μεγάλη έκταση.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως τα αμερικανικά δίκτυα αναφέρουν ότι τη στιγμή που ανακοινώθηκε οριστικά η νίκη του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν εντός του γηπέδου και έπαιζε γκολφ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ στο γήπεδο του γκολφ όπου πληροφορήθηκε τη νίκη ΜπάιντενAP Images

Σε κάθε περίπτωση, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων δείχνει αποφασισμένος να μην αποδεχθεί τόσο εύκολα το εκλογικό αποτέλεσμα. «Όλοι ξέρουμε γιατί ο Τζο Μπάιντεν βιάζεται να προσποιηθεί ανυπόστατα ότι είναι ο νικητής, και γιατί οι σύμμαχοί του στα ΜΜΕ προσπαθούν τόσο πολύ τον βοηθήσουν: δεν θέλουν να γίνει γνωστή η αλήθεια», ανέφερε σε μια δήλωση. «Το απλό γεγονός είναι πως αυτές οι εκλογές είναι ακόμη πολύ μακριά από το να έχουν τελειώσει».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Δυσάρεστη έκπληξη για όσους έφυγαν από την Αθήνα - Έρχονται τσουχτερά πρόστιμα