ΚΟΣΜΟΣ

Μητέρα έγινε παρένθετη για την κόρη της και γέννησε την εγγονή της (pics+vid)

Μητέρα έγινε παρένθετη για την κόρη της και γέννησε την εγγονή της (pics+vid)

Μια συγκινητική ιστορία με μία μητέρα που έγινε παρένθετη για την κόρη της και γέννησε την εγγονή της είδε τα φώτα της δημοσιότητας παγκοσμίως.

Τα κορίτσια του The Booth+ σχολίασαν αυτό το διαφορετικό, από τα συνηθισμένα, θέμα υπογραμμίζοντας την ειλικρίνεια που πρέπει να υπάρχει απέναντι στα παιδιά από τους γονείς οι οποίοι οφείλουν να λένε την αλήθεια σε αυτά.

Η νεαρή γυναίκα που ήθελε να γίνει μητέρα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και μάλιστα είχε υποβληθεί σε επτά χειρουργεία και τέσσερις εξωσωματικές ενώ είχε και πολλές άτυχες εγκυμοσύνες οι οποίες της είχαν στοιχίσει συναισθηματικά και ψυχολογικά.

Έτσι, η μητέρα της αποφάσισε να τη βοηθήσει. Μικρή, σχετικά σε ηλικία, μόλις 51 ετών, η υποψήφια παρένθετη μητέρα ήταν σε πολύ καλή σωματική κατάσταση και μάλιστα πρόσεχε πάντα τον εαυτό της. Μάλιστα είναι αθλήτρια μαραθωνίων και γυμνάζεται τακτικά. Έτσι, δεν το σκέφτηκε καθόλου όταν κατάλαβε πως η κόρη της αντιμετώπιζε προβλήματα αλλά ήθελε πολύ να γίνει μητέρα.

«Η πρώτη φορά που το ανέφερα στον σύζυγό μου ήταν όταν έπαθε την πρώτη της αποβολή» αποκάλυψε η ευτυχής μητέρα και γιαγιά για την ιστορία τους και συνέχισε: «Καθόμασταν ένα απόγευμα και είπα ότι θα μπορούσα να το κάνω για εκείνη αν συνέχιζαν τα προβλήματα, θα ήμουν η παρένθετή της.

Αλλά ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο μα να που εδώ είμαστε. Και είμαι αλήθεια πολύ χαρούμενη που μπορώ να το κάνω αυτό για αυτήν».

Όταν μητέρα και κόρη ρωτήθηκαν τι θα πουν στο παιδί όταν θα έρθει στον κόσμο, είπαν σχεδόν με μία φωνή πως θα του πουν την απόλυτη αλήθεια και θα του τονίσουν πως έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να το φέρουν στη ζωή.

Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν: