ΚΟΣΜΟΣ

Aliendonna: Μαντόνα, γιατί; (pics)

Aliendonna: Μαντόνα, γιατί; (pics)

Η «βασίλισσα» της ποπ έχει μπει στο λάθος μονοπάτι- κι αυτό φαίνεται από τις τελευταίες της φωτογραφίες…

Υπήρξε το απόλυτο είδωλο. Η Νο1 γυναίκα παγκοσμίως στο χώρο της showbiz για περισσότερα από 20 ολόκληρα χρόνια. Ένα…. walking dollar, που λένε και οι Αμερικάνοι, μιας και έβγαζε εκατομμύρια δολάρια με μία και μόνο της εμφάνιση ανά τον κόσμο. Ο τίτλος της «Βασίλισσας της ποπ» δικαίως της δόθηκε, καθώς ουδείς μπορούσε ν’ αμφισβητήσει ότι το μουσικό στέμμα της ανήκει.

Ο λόγος, φυσικά, για την πασίγνωστη Μαντόνα. Η 62χρονη καλλιτέχνις έχει περάσει αρκετά δύσκολα τα τελευταία χρόνια, καθώς ένας τραυματισμός στο πόδι την ανάγκασε να υποβληθεί σε ορθοπεδική επέμβαση στο ισχίο, μιας και είχε αφόρητους πόνους.

Το ευτύχημα ήταν πως η Μαντόνα είναι πλέον καλά, όπως φρόντισε να ενημερώσει τους φαν της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram:

Το δυστύχημα είναι πως η «βασίλισσα της ποπ» δεν σταμάτησε εκεί τις επεμβάσεις, μιας και κάτι φαίνεται να «πείραξε» στο πρόσωπό της. Για την ακρίβεια, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία παρακάτω, κάτι «περίεργο» συνέβη, με αποτέλεσμα να θυμίζει πλέον… εξωγήινο.

Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετοί από τους followers της την αποκαλούν πλέον “Alliendonna” (από το allien + Madonna), θέλοντας να δείξουν πως δεν τους άρεσε καθόλου η τελευταία της αλλαγή.

Το ερώτημα που γεννάται είναι ένα: Μαντόνα, γιατί;