ΚΟΣΜΟΣ

Μελάνια Τραμπ: Τα κρυφά μηνύματα της τελευταίας διακόσμησης των Χριστουγέννων στον Λευκό Οίκο

Μελάνια Τραμπ: Τα κρυφά μηνύματα της τελευταίας διακόσμησης των Χριστουγέννων στον Λευκό Οίκο

Για τα τέταρτα και τελευταία Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο ετοιμάζεται η Μελάνια Τραμπ η οποία αποφάσισε να προχωρήσει σε ασφαλείς επιλογές όσον αφορά τον διάκοσμο.

Όπως σημειώνει ο Independent η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε για φέτος το πατριωτικό θέμα «Η Αμερική είναι όμορφη» με αναφορές στην πίστη, την αγάπη, τις οικογένειες των στρατιωτικών, τους νοσηλευτές βάζοντας και μια… εσάνς από JFK.

Είχε προηγηθεί, πάντως, η αποκάλυψη από την πρώην φίλη της Μελάνια Τραμπ, Στέφανι Βολκόφ, ηχητικού αποσπάσματος στο οποίο η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ ακούγεται να παραπονιέται «ποιος δίνει σημασία στα Χριστούγεννα».

Μετά την κριτική που της ασκήθηκε για επιλογές περασμένων ετών, η Μελάνια Τραμπ προχώρησε σε μια διακόσμηση με αναφορές στους ήρωες των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, στον ρόλο των γυναικών στην ιστορία των ΗΠΑ ακόμα και σε προηγούμενους ενοίκους του Λευκού Οίκου.

Ειδική αναφορά γίνεται στους Κένεντι και συγκεκριμένα στον ρόλο της Τζάκι Κένεντι ενώ το πορτρέτο του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι έχει θέσει σε ένα από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Στο Green Room η Μελάνια επέλεξε να τιμήσει την πανίδα και τη χλωρίδα των ΗΠΑ ενώ στο Red Room τιμούνται οι καθημερινοί ήρωες των ΗΠΑ με χειροποίητα στολίδια.

Το East Room είναι αφιερωμένο στις μεταφορές όπου ξεχωρίζει ένα στολίδι που φέρει το έμβλημα της Space Force που ίδρυσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Το επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου βρίσκεται στο Blue Room, έχει επάνω του στολίδια φτιαγμένα από παιδιά και είναι αφιερωμένο στην πρωτοβουλία Be Best της Μελάνια Τραμπ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Αυτό είναι το σχέδιο για τα Χριστούγεννα - Το όριο των ατόμων και τα SMS για... ρεβεγιόν