ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ: Εμφανίστηκε και τέταρτος μονόλιθος - Ανησυχία για το μυστήριο φαινόμενο

Θρίλερ: Εμφανίστηκε και τέταρτος μονόλιθος - Ανησυχία για το μυστήριο φαινόμενο

Αυτή τη φορά, η περίεργη κατασκευή εμφανίστηκε στη νήσο Wight της Μεγάλης Βρετανίας.

Η φρενίτιδα με τους μυστηριώδεις μονόλιθους που εμφανίζονται στη Γη συνεχίζεται καθώς ένας ακόμη έκανε τη εμφάνισή του αυτή τη φορά στη νήσο Wight!

Η κατασκευή εντοπίστηκε από περιπατητές σε μια παραλία. Πρώτος την εντόπισε ο Tom Dunford, ο οποίος είχε βγάλει το σκύλο του βόλτα το πρωί της περασμένης Κυριακής (6 Δεκεμβρίου).

Η εν λόγω κατασκευή είναι σαφώς μικρότερη από τις άλλες 3 που είχαν εμφανιστεί σε ΗΠΑ και Ρουμανία, ενώ όπως είναι φυσικό κανείς δεν γνωρίζει ποιος τον τοποθέτησε εκεί.

Να θυμίσουμε πως η... πρεμιέρα με τους μονόλιθους έγινε στη Γιούτα ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκαν δυο ακόμη σε Ρουμανία και Καλιφόρνια. Εκ των 3, οι 2 εξαφανίστηκαν, με εκείνο της Γιούτα να ξεριζώνεται από μια ομάδα ανδρών.

Μιλώντας στο Sky News, ο 29χρονος Dunford, τόνισε: «Προχωρούσαμε στην παραλία και είδα μια αντανάκλαση. Είχα ακούσει για τις ιστορίες με τους μονόλιθους και αναγνώρισα αμέσως τι είναι».

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες είχε διεκδικήσει την «πατρότητα» της εμφάνισης των μονόλιθων ένας καλλιτέχνης με ψευδώνυμο, πουλώντας μάλιστα τα δημιουργήματά του...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θερμό επεισόδιο: Σε ετοιμότητα για άμεσο απόπλου το Π.Ν. - Γιατί είναι κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα