ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Πατέρας αποκεφάλισε τα 2 παιδιά του - Ανάγκασε τα αδέρφια τους να κοιτάζουν

Φρίκη: Πατέρας αποκεφάλισε τα 2 παιδιά του - Ανάγκασε τα αδέρφια τους να κοιτάζουν
foxla.com

Τον 12χρονο γιο και την 13χρονη κόρη του αποκεφάλισε ο 34χρονος Maurice Jewel Taylor από τις ΗΠΑ - Άφησε τα πτώματά τους μες στο σπίτι για 5 μέρες.

Ο άνδρας έχει ακόμη δύο γιους, 8 και 9 χρονών, τους οποίους φέρεται να άφησε νηστικούς κατά το διάστημα αυτό, εκθέτοντάς τους παράλληλα στην θέα των νεκρών σωμάτων των αδερφών τους.

Το φρικιαστικό έγκλημα είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη Παρασκευή (4/2), όταν η πυροσβεστική του Λος Άντζελες μετέβη στην περιοχή έπειτα από καταγγελίες για διαρροή γκαζιού.

Τις καταγγελίες φαίνεται πως έκαναν πελάτες του άνδρα οι οποίοι επικοινωνούσαν μαζί του μέσω του Zoom, και με τους οποίους είχε χάσει οποιαδήποτε επαφή ύστερα από το συμβάν.

Ο άνδρας δούλευε σε κέντρο φυσικοθεραπείας και γυμναστικής στην Santa Monica, και λόγω της πανδημίας προσέφερε συμβουλές στους πελάτες του εξ αποστάσεως.

Οι αρχές ανακάλυψαν τα πτώματα των παιδιών διεσπαρμένα σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού, και ο ύποπτος συνελήφθη άμεσα, ενώ την Τρίτη του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο και κακοποίηση ανηλίκων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Απόκοσμες εικόνες στην Αθήνα – Το σπάνιο φαινόμενο που «έβαψε» κόκκινο τον ουρανό