ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ - Νέο μήνυμα Τραμπ: Να θυμάστε αυτή τη μέρα για πάντα

ΗΠΑ - Νέο μήνυμα Τραμπ: Να θυμάστε αυτή τη μέρα για πάντα
AP Photo

Ουάσιγκτον - Όλες οι ειδήσεις: Με νέο μήνυμά του μέσα από το Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε τους υποστηρικτές του να αποχωρήσουν και να θυμούνται αυτήν τη μέρα για πάντα.

Συγκεκριμένα, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρει:

«Αυτά τα πράγματα και τα γεγονότα συμβαίνουν όταν μια καθαρή και ιερή νίκη εκλογών κλέβεται, από μεγάλους πατριώτες που τους φέρονται άσχημα και άδικα για τόσο καιρό. Πηγαίντε σπίτι με αγάπη και εν ειρήνη. Να θυμάστε αυτή τη μέρα για πάντα»

Δείτε το tweet του Ντόναλντ Τραμπ:

Νωρίτερα, με ένα μήνυμα, που έστειλε μέσω βίντεο στο Twitter, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ζήτησε να σταματήσουν τα επεισόδια στο Καπιτώλιο και οι υποστηρικτές του να αποχωρήσουν ειρηνικά βάζοντας τέλος στο χάος που επικράτησε στην Ουάσιγκτον.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, ωστόσο, για άλλη μια φορά επανέλαβε πως έγινε κλοπή και νοθεία στις εκλογές, επέμεινε να μην αποδέχεται την ήττα από τον Τζο Μπάιντεν, ωστόσο, ζήτησε από τους υποστηρικτές του να σεβαστούν τον νόμο και την τάξη και να επιστρέψουν στα σπίτια τους χωρίς περαιτέρω βίαιες συγκρούσεις.

«Ξέρω ότι σας έχει πληγώσει, είχαμε εκλογές στις οποίες μας έκλεψαν. Όλοι το ξέρουν, ειδικά οι αντίπαλοί μας. Πρέπει να πάτε στο σπίτι σας, πρέπει να υπάρξει ειρήνη. Πρέπει να τηρηθεί ο νόμος και η τάξη. Δεν πρέπει να πληγωθεί κανείς. Πρέπει να σεβαστούμε τους ανθρώπους που υπηρετούν τις αρχές. Είναι μια δύσκολη περίοδος, δεν έχει γίνει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο», ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Μας έκλεψαν, όλους μας. Εμένα, εσάς, τη χώρα. Ήταν εκλογές νοθείας αλλά πρέπει να κάνουμε ειρήνη. Είδατε τι συμβαίνει, πηγαίνετε στο σπίτι σας με ειρήνη», συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί πως και δύο tweet του Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι πλέον διαθέσιμα επειδή παραβίασαν τους κανόνες του Twitter.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δύο εμβόλια στη «μάχη» με τον κορονοϊό στην Ευρώπη μετά το «πράσινο φως» για τη Moderna