ΚΟΣΜΟΣ

Αδιανόητο: Δολοφόνησε την πρώην του γιατί ανέβασε αυτές τις φωτογραφίες

Αδιανόητο: Δολοφόνησε την πρώην του γιατί ανέβασε αυτές τις φωτογραφίες
Pixabay

Ο πρώην σύντροφός της είναι έμπορος ναρκωτικών και κατηγορείται για τη δολοφονία της 24χρονης

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η είδηση της δολοφονίας της Μπιάνκα Λουρένκο. Η νεαρή λέγεται πως χώρισε με τον πρώην φίλο της, ο οποίος είναι έμπορος ναρκωτικών και λίγο μετά φωτογραφίες της με μπικίνι στα social media, κάτι που τον εξόργισε με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει.

Η 24χρονη αγνοούταν από το Ρίο ντε Τζανέιρο από τις 2 Ιανουαρίου και λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή της, είχε ανεβάσει στο Twitter μία φωτογραφία με μπικίνι γράφοντας «Αν ήμουν εσύ, θα με μισούσα κι εγώ σίγουρα».

Σύμφωνα με τη «Daily Star», η αστυνομία βρήκε το διαμελισμένο το σώμα της και ερευνά την υπόθεση, με την οικογένεια της νεαρής να κατηγορεί για τη δολοφονία της κόρης της, τον πρώην σύντροφό της.

«Ο τύπος την ακολούθησε στον σταθμό των τρένων για να τη σταματήσει. Προσπάθησε να την απαγάγει αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι χώρισαν» είπε μία πηγή από το περιβάλλον της Μπιάνκα σε τοπικά ΜΜΕ.

Η θεία της Μπιάνκα είπε ότι πήγε να ψάξει για την ανιψιά της και βρήκε τον πρώην της να πίνει αλκοόλ και μάλιστα φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε την Μπιάνκα. Αργότερα όμως είπε στην οικογένειά της ότι δεν ήξερε τίποτα για την εξαφάνισή της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιγμα σχολείων: Στα χέρια των ειδικών η απόφαση – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες