ΚΟΣΜΟΣ

Ιβάνκα Τραμπ: Γιατί εξόργισε τον πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ

Ιβάνκα Τραμπ: Γιατί εξόργισε τον πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ
AP PHOTO

Έξαλλο φέρεται να έχει κάνει η Ιβάνκα Τραμπ τον πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από «πηγή» του Λευκού Οίκου που επικαλείται η Daily Mail αυτό που εξόργισε τον Ντόναλντ Τραμπ είναι η πρόθεση της κόρης του να παραβρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στις 20 Ιανουαρίου.

Κατά την ίδια πηγή κίνητρο της Ιβάνκα είναι η προσπάθειά της να σώσει την πολιτική της καριέρα μετά τον σάλο για την εισβολή στο Καπιτώλιο οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ την περασμένη εβδομάδα.

«Η Ιβάνκα ανησυχεί ότι η πολιτική της καριέρα βρίσκεται σε κίνδυνο και κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τη φήμη της» προσθέτει η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ντόναλντ Τραμπ όταν ενημερώθηκε για την πρόθεση της κόρης του έκανε λόγο για «προσβολή». «Το θεώρησε προσβολή να επιχειρήσει να συνδιαλλαγεί με τους απατεώνες που θέλουν να τον καταστρέψουν» είπε η πηγή στη Daily Mail.

O Τραμπ φέρεται, επίσης, να είπε στην κόρη του ότι θα πρέπει να μείνουν ενωμένοι ως οικογένεια και να σχηματίσουν μέτωπο.

«Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε στην κόρη του ότι τυχόν παρουσία της στην τελετή ορκωμοσίας θα της κοστίσει χιλιάδες υποστηρικτές και θα είναι η χειρότερη απόφαση που θα μπορούσε να λάβει» συμπλήρωσε η πηγή.

Η Ιβάνκα Τραμπ, όμως, πιστεύει ότι η παρουσία της στην τελετή της 20ης Ιανουαρίου «θα ενισχύσει την εικόνα της και της φέρει μελλοντικούς υποστηρικτές».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η Ιβάνκα δεν σχεδιάζει να δώσει το «παρών» σε μια πιθανή συγκέντρωση για την έναρξη της υποψηφιότητας του πατέρα της για τις εκλογές του 2024 αφήνοντας το «προνόμιο» αυτό στον Ντόναλντ Τραμπ και τον αδερφό της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιγμα καταστημάτων: Η εισήγηση για 18/01, οι φόβοι των λοιμωξιολόγων και η απόφαση Μητσοτάκη