ΚΟΣΜΟΣ

Αμάντα Γκόρμαν: Υπέγραψε συμβόλαιο με πασίγνωστο πρακτορείο μοντέλων

Αμάντα Γκόρμαν: Υπέγραψε συμβόλαιο με πασίγνωστο πρακτορείο μοντέλων

Η 22χρονη Γκόρμαν είναι πλέον μέλος μιας ολιγομελούς ομάδας ποιητών που έχουν δώσει το «παρών» σε αντίστοιχες τελετές στο παρελθόν, όπως ο Ρόμπερτ Φροστ, η Μάγια Αγγέλου, ο Μίλερ Ουίλιαμς, η Ελίζαμπεθ Αλεξάντερ και ο Ρίτσαρντ Μπλάνκο. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το CNN η νεότερη ποιήτρια Γκόρμαν, απόφοιτη του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, υπέγραψε σήμερα με το IMG Models, η οποία ξεχώρισε ιδιαίτερα στην ορκωμοσία Μπάιντεν.

Στα διάσημα μοντέλα του IMG Models, πέρα από την Κρίσι Τέιγκεν, την Λίντα Ευαγγελίστα και την Μπέλα Χαντίντ, ανήκουν και μουσικοί, ηθοποιοί και αστέρες του αθλητισμού όπως η Ναόμι Οζάκα. Το πρακτορείο θα εξασφαλίζει τη συμμετοχή της Γκόρμαν σε περιοδικά και θα αναζητά ευκαιρίες ώστε η νεαρή ποιήτρια να αρθρογραφεί για θέματα μόδας και ομορφιάς, αλλά και την συμμετοχή της σε καμπάνιες που προωθούν την «πράσινη» μόδα και την διαφορετικότητα.

Η νεαρή ποιήτρια περιέγραψε τον εαυτό της ως «ένα αδύνατο μαύρο κορίτσι, απόγονη σκλάβων, την οποία μεγάλωσε μια ανύπαντρη μητέρα» και το οποίο βρέθηκε «να απαγγέλλει» μπροστά από έναν πρόεδρο.

Η Αμάντα Γκόρμαν κέρδισε το πρώτο βραβείο ποίησης σε ηλικία 16 ετών και της απονεμήθηκε ο τίτλος της «καλύτερης νεαρής ποιήτριας» της χώρας, τρία χρόνια αργότερα, ενώ σπούδαζε κοινωνιολογία στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

Η 22χρονη ποιήτρια λατρεύει τη μόδα

Όσο για το πρακτορείο, η IMG έχει μια ποικιλία από μορφές από τον κόσμο της ψυχαγωγίας στο δυναμικό της, συμπεριλαμβανομένων των Κρίσι Τέιγκεν και Σελένα Γκομέζ, καθώς και μουσικών, ηθοποιών και αθλητικών σταρ όπως η Ναόμι Οσάκα.

Αν και η Γκόρμαν δεν έχει κάνει κάποια δήλωση ακόμη σχετικά με την συμφωνία, πρόσφατα μίλησε στη Vogue για το ενδιαφέρον της για την μόδα. Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε λίγο πριν την τελετή της ορκωμοσίας, είπε στο περιοδικό ότι θα ενσωματώσει τον «δικό της συμβολισμό» στο ντύσιμό της. «Η μόδα έχει τόσο μεγάλο νόημα για μένα και είναι ο δικός μου τρόπος για να τιμήσω την ιστορία που προηγήθηκε αλλά και όλους τους ανθρώπους που με υποστηρίζουν» είπε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: «Κληρώνει» για νέα μέτρα στις «κόκκινες» περιοχές - Σκέψεις για τα σχολεία