ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία: 10χρονη πέθανε από καρδιακή προσβολή στη νεροτσουλήθρα που είχε όνειρο να κολυμπήσει

Τραγωδία: 10χρονη πέθανε από καρδιακή προσβολή στη νεροτσουλήθρα που είχε όνειρο να κολυμπήσει

Πραγματικά δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του το κορίτσι

Με αδιανόητο τρόπο έχασε τη ζωή του ένα 10χρονο κοριτσάκι καθώς άφησε την τελευταία του πνοή σε νεροτσουλήθρα ύψους 83 μέτρων!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών με την London Eisenbeis να επισκέπτεται το Zehnder's Splash Village για να διασκεδάσουν.

Το άτυχο κορίτσι, το οποίο περίμενε με αγωνία να ψηλώσει για να μπορεί να ανέβει στην πανύψηλη τσουλήθρα και αφού πέρασε από τους απαραίτητους ελέγχους για το αν μπορεί να την χρησιμοποιήσει, πήρε θέση για την τελευταία, όπως αποδείχθηκε, βόλτα της.

Η νεράστια νεροτσουλήθρα

Κατά τη διάρκεια της κατάβασης, η καρδιά του άτυχου κοριτσιού ανέβασε πάρα πολύ υψηλούς ρυθμούς με αποτέλεσμα να πάθει ανακοπή λίγο πριν πέσει στην πισίνα!

Το κορίτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου μπήκε σε μηχανική υποστήριξη. Πέθανε εννέα ημέρες αργότερα, ωστόσο από την πρώτη στιγμή οι γιατροί είχαν διαπιστώσει πως ήταν εγκεφαλικά νεκρή.

Η London με τη μητέρα και την αδερφή της

Ως αιτία θανάτου στο ιατρικό πόρισμα, οι γιατροί ανέφεραν τον «ενθουσιασμό» ο οποίος ήταν και αυτός που προκάλεσε την αρρυθμία στην άτυχη London.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Σε επιπλοκές του ιού οφείλεται ο θάνατος της 15χρονης από τη Θήβα