ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Εκτέλεσε εν ψυχρώ τους γείτονές του για το χιόνι – Σκληρές εικόνες

Σοκ: Εκτέλεσε εν ψυχρώ τους γείτονές του για το χιόνι – Σκληρές εικόνες
pixabay

Ένας άνδρας εκτέλεσε στη μέση του δρόμου ένα γειτονικό ζευγάρι, με αφορμή τον καυγά για το χιόνι μπροστά στα σπίτια τους. ο δράστης αυτοκτόνησε όταν έφτασαν οι δυνάμεις της αστυνομίας. Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σοκ από την εν ψυχρώ δολοφονία ενός ζευγαριού από έναν 47χρονο, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τους γείτονές του για μια διαμάχη που είχαν για το χιόνι έξω από τα σπίτια τους. Μια συνηθισμένη διαφορά μεταξύ γειτόνων, κατέληξε σε ένα μακελειό που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ανθρώπων, καθώς ο δράστης λίγο αργότερα αυτοκτόνησε όταν κατάλαβε πως στο σημείο σπεύδει η αστυνομία.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα που ανέλαβε την έρευνα για το περιστατικό στην πόλη Plains Township της Πενσυλβάνια, το ζευγάρι – ένας άνδρας 50 ετών και μια γυναίκα 48 ετών – είχαν συχνή αντιδικία με τον 47χρονο γείτονα. Η τελευταία φορά που είχαν έναν έντονο καυγά ήταν την περασμένη Δευτέρα, με αφορμή την απομάκρυνση του χιονιού από την αυλή του ενός και την τοποθέτηση στην αυλή του άλλου.

Αφού λογομάχησαν για μερικά δευτερόλεπτα, ο 47χρονος επέστρεψε οπλισμένος και άδειασε επάνω στο άτυχο ζευγάρι το πιστόλι του. Στη συνέχεια, επέστρεψε έχοντας ένα τουφέκι, με το οποίο πυροβόλησε εκ νέου το ζευγάρι. Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο έσπευσε να βοηθήσει το ζευγάρι, ενώ επιχείρησε να προσεγγίσει το σπίτι του δράστη. Τη στιγμή εκείνη ακούστηκε πυροβολισμός και ο δράστης εντοπίστηκε νεκρός.

Τραγική φιγούρα στην ιστορία αυτή, ο 15χρονος γιος του ζευγαριού, που πάσχει από αυτισμό, ο οποίος έχασε τους δυο γονείς του για το τίποτα και για την ώρα μένει με τον παππού και τη γιαγιά του που ανέλαβαν τη φροντίδα του παιδιού…

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή των πυροβολισμών – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Αυτά τα μέτρα εξετάζονται για την Αττική – Πιο αυστηροί περιορισμοί τα Σαββατοκύριακα