ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Κρατούσαν τον 11χρονο γιο τους αλυσοδεμένο σε βαρέλι

Φρίκη: Κρατούσαν τον 11χρονο γιο τους αλυσοδεμένο σε βαρέλι
Youtube

Σοκάρει η είδηση από την Βραζιλία με ένα αγόρι που βρέθηκε από την Αστυνομία να ζει μέσα σε ένα βαρέλι επί μήνες και να επιβιώνει τρώγοντας τα περιττώματά του.

Συγκεκριμένα, στην πόλη Καμπίνια, στην νότια Βραζιλία, ένα 11χρονο αγόρι αναγκάστηκε να ζει μέσα στο βαρέλι από τον πατέρα του και την μητριά του και κατάφερε να διασωθεί μετά από ανώνυμη καταγγελία στην Αστυνομία.

Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει την στιγμή της διάσωσης του άτυχου αγοριού. Το αγόρι βρέθηκε βαριά υποσιτισμένο, γυμνό και αλυσοδεμένο μέσα σε ένα μεταλλικό βαρέλι που ήταν αποθηκευμένο σε μια γωνία του μπαλκονιού.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Βραζιλίας, Acidade On, το αγόρι ζούσε μέσα στο μεταλλικό δοχείο για σχεδόν ένα μήνα και ήταν καλυμμένο με κόπρανα και ούρα. Κατάφερε να επιβιώσει τρώγοντας φλούδες μπανάνας, αλεύρι καλαμποκιού και τα περιττώματά του.

Ήταν τρομοκρατημένο, διψασμένο και υπέφερε από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο, σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o πατέρας του αγοριού, η μητριά και η 22χρονη θετή αδερφή του, που φέρεται να έπαιξαν ρόλο στην κακοποίηση, τέθηκαν υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, ο πατέρας και η μητριά δήλωσαν ότι είχαν αλυσοδέσει το αγόρι στο βαρέλι επειδή υπέφερε από ψυχιατρικό πρόβλημα και «τους κούραζε πολύ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες