ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Δάγκωσε, κακοποίησε σεξουαλικά και σκότωσε στο ξύλο βρέφος μόλις 8 μηνών

Φρίκη: Δάγκωσε, κακοποίησε σεξουαλικά και σκότωσε στο ξύλο βρέφος μόλις 8 μηνών

Δράστης της άγριας δολοφονίας του βρέφους 8 μηνών είναι ο 22χρονος Κάμερον Έλιοτ ο οποίος έχει συλληφθεί.

Το μικρό κορίτσι έδωσε μάχη για έξι μέρες προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο της Αλαμπάμα στο οποίο μεταφέρθηκε αναίσθητο από τη μητέρα του.

Σύμφωνα με τους διασώστες που είδαν πρώτοι το παιδί όταν ειδοποιήθηκαν από τη μητέρα του έφερε εκτεταμένους μώλωπες, ένα δάγκωμα στο χέρι και δεν μπορούσε να ανασάνει.

Η μητέρα του, σύμφωνα με τη δικογραφία, κατέθεσε ότι το κορίτσι δεν είχε κανένα πρόβλημα με την υγεία του.

Όπως είπε στους αστυνομικούς «ο Κάμερον πήγε το παιδί μια βόλτα και όταν γύρισαν μετά από περίπου 10 λεπτά το κορίτσι ήταν στην κατάσταση που διαπιστώσατε και δεν μπορούσε να ανασάνει».

Οι νοσηλευτές που παρέλαβαν το μικρό κορίτσι στο νοσοκομείο είπαν στους αστυνομικούς ότι «όλα τα τραύματα φαίνονταν πρόσφατα και η κατάστασή της οφειλόταν στην έκταση των χτυπημάτων που είχε δεχθεί στο κορμί του».

Εκτός από την κατηγορία για ανθρωποκτονία α΄ βαθμού, ο 22χρονος αντιμετωπίζει και κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τους νόμους της Αλαμπάμα ο 22χρονος αντιμετωπίζει μέχρι και την ποινή του θανάτου καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία παιδιού μικρότερου των 14 ετών.

Ο 22χρονος που σκότωσε το βρέφος των 8 μηνών

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαρδαλιάς για διακοπές ρεύματος: Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης θα έχουν αποκατασταθεί οι βλάβες