ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Καταγγελίες για άγριο bullying σε υπαλλήλους του Παλατιού - Τι απαντά η ίδια

Μέγκαν Μαρκλ: Καταγγελίες για άγριο bullying σε υπαλλήλους του Παλατιού - Τι απαντά η ίδια

Παραμονές της πολυαναμενόμενης συνέντευξης του Πρίγκηπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ που θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ στις 7 Μαρτίου, αγριεύει η κόντρα του έκπτωτου πριγκηπικού ζεύγους με το Παλάτι. 

Λάδι στη φωτιά της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Mέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκηπα Χάρι και το Μπάκιγχαμ, ρίχνουν τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στο βρετανικό Τύπο. Σε ένα απο αυτά η 39χρονη πρώην ηθοποιός εμφανίζεται ως μία γυναίκα ψυχρή και αδίστακτη που απο τη στιγμή που μπήκε στο παλάτι φέρεται να έκανε το...βίο αβίωτο στους υπαλλήλους και τους συνεργάτες της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Times λοιπόν, λίγο μετά το γάμο της με τον Πρίγκηπα Χάρι το Μάϊο του 2018, η δούκισσα του Σάσεξ ασκούσε bullying στο προσωπικό της βασιλικής οικογένειας σε βαθμό που πολλοί από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της έτρεμαν και... ξεσπούσαν σε κλάματα.Δύο υπάλληλοι μάλιστα φέρεται να αποχώρησαν από το Παλάτι μετά την άφιξη της πρώην ηθοποιού, ενώ ένας ακόμα, που εργαζόταν ως βοηθός αποκάλυψε ότι τον είχε εξευτελίσει. Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους ήταν απόλυτα «χειριστική και συναισθηματικά σκληρή».

O Πρίγκηπας Χάρι και η σύζυγός του ΜέγκανA.P

Χαρακτηριστικό είναι το email-καταγγελία που είχε αποστείλει στο γραμματέα του Δούκα του Κέιμπριτζ, ο τότε υπεύθυνος επικοινωνίας της Μέγκαν Μαρκλ, Τζέισον Κνάουφ: «Είμαι πολύ προβληματισμένος καθώς η Δούκισσα έκανε bullying σε σημείο που να αποχωρήσουν δύο βοηθοί της. Η αντιμετώπιση του ενός ήταν απαράδεκτη. Έχουμε την μία αναφορά μετά την άλλη από άτομα που υπήρξαν μάρτυρες μη αποδεκτής συμπεριφοράς. Φοβάμαι ότι τίποτα δεν θα αλλάξει».

Η απάντηση της Μέγκαν


Η Μέγκαν Μαρκλ εξέφρασε τη θλίψη της για τις συγκεκριμένες αναφορές.
«Η δούκισσα είναι λυπημένη από αυτήν την τελευταία επίθεση στο πρόσωπό της, ιδιαίτερα από τη στιγμή που και η ίδια έχει δεχτεί bullying και έχει αφοσιωθεί στην υποστήριξη όσων έχουν βιώσει πόνο και τραύμα. Είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το έργο της καλλιεργώντας συμπόνια σε όλο τον κόσμο και προσπαθώντας να αποτελεί παράδειγμα για το σωστό και το καλό» ανακοίνωσε εκπρόσωπός της.

Σιγή Ιχθύος απο το Παλάτι

Από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν υπήρξε κανένα σχόλιο σχετικά με το επίμαχο δημοσίευμα που ταράζει για μία ακόμη φορά τα νερά στις σχέσεις του ζεύγους με τη βασιλική οικογένεια.

Ο Πρίγκηπας Χάρι και ο αδερφός του Ουίλιαμ σε παλιότερες, ευτυχισμένες στιγμέςA.P


Ο Χάρι, ο δευτερότοκος γιος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου Καρόλου και της αδικοχαμένης Πριγκήπισσας Νταϊάνα και η Μέγκαν Μάρκλ που ζουν πλέον μόνιμα στις ΗΠΑ, πρόσφατα έχασαν οριστικά τους επίσημους τίτλους τους. Έκτοτε οι φήμες οργιάζουν. Πολλοί λένε ότι η βασιλική οικογένεια δεν αισθάνεται λύπη για την «αποχώρηση» του ατίθασου ζεύγους αλλά οργή. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ειδικότερα, είναι σε σοκ και δυσκολεύεται να αποδεχθεί την προκλητικήκίνηση του αδερφού του, ο οποίος δείχνει ασέβεια έναντι της γιαγιάς τους Ελισάβετ.
Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που ο Πρίγκηπας Φίλιππος, ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ νοσηλεύεται σε κλινική του Λονδίνου εδώ και δύο εβδομάδες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: «Κόφτης» στον κωδικό 6, στο τραπέζι και το «4» - «Μάχη» για το κλείσιμο όλης της χώρας