ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ρώσος «Ποπάι» έκανε εγχείρηση για να μικρύνει τα μπράτσα του (pics+vid)

Ο Ρώσος «Ποπάι» έκανε εγχείρηση για να μικρύνει τα μπράτσα του (pics+vid)
Instagram: ruki_bazuki_official

Προσοχή, ίσως κάποιοι να βρουν τις εικόνες ανατριχιαστικές

Ο Τέρεσιν σε ηλικία 20 ετών θέλησε να γίνει… Ποπάι και έτσι προχώρησε σε μία σειρά από επεμβάσεις για να φουσκώσει τα μπράτσα του. Σε αυτές προστέθηκαν ειδικά τζελ στους δικέφαλούς του, κάνοντας τα χέρια του να φαίνονται εξωπραγματικά και σινάμα ανατριχιαστικά.

Τέσσερα χρόνια μετά και βλέποντας πως κινδυνεύει η υγεία του, ο Ρώσος «Ποπάι» αποφάσισε να μικρύνει τα μπράτσα του κάνοντας νέες επεμβάσεις.

«Έβαλα τα μπράτσα όταν ήμουν 20 ετών. Έκανα βλακεία χωρίς να σκεφτώ τις συνέπειες», είπε ο 24χρονος Ρώσος, ο οποίος δεν φαντάστηκε ότι στη συνέχεια θα εμφανιζόντουσαν φλεγμονές.

«Είμαι μόλις 24 και το ανοσοποιητικό μου σύστημα αντιμετωπίζει αυτές τις φλεγμονές όμως δεν ξέρω πως θα αντιδράσει αργότερα. Γι αυτό αποφάσισα να κάνω αυτές τις επεμβάσεις για να μικρύνω τα χέρια μου, για να απαλλαγώ από αυτό τον εφιάλτη», πρόσθεσε.

Ο Τέρεσιν συνειδητοποίησε πως κινδυνεύει, όταν ένας γιατρός του είπε πως αν δεν προχωρήσει σε αφαίρεση των τζελ, θα πεθάνει. Μάλιστα, η επέμβαση δεν ήταν καθόλου εύκολη καθώς υπήρχε κίνδυνος να πειραχτούν τα νεύρα, οι φλέβες και άλλες λειτουργίες του άκρου.

Για κακή του τύχη συνέπεσε και η πανδημία του κορονοϊού με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα χειρουργεία να πάνε ένα χρόνο πίσω. Πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στο χειρουργείο για να πραγματοποιηθούν οι επεμβάσεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Τα σενάρια για παράταση σχολικού έτους, περικοπή της ύλης και προαγωγικές εξετάσεις