ΚΟΣΜΟΣ

Δεν πίστευε στα μάτια της! Δείτε τι βρήκε πίσω από τον καθρέφτη του μπάνιου της (vid)

Δεν πίστευε στα μάτια της! Δείτε τι βρήκε πίσω από τον καθρέφτη του μπάνιου της (vid)
Pixabay

Αντιμέτωπη με ένα αναπάντεχο θέαμα ήρθε μια νεαρή στη Νέα Υόρκη, η οποία ανακάλυψε ένα ολόκληρο κρυφό διαμέρισμα πίσω από τον καθρέφτη του μπάνιου της.

Η Samantha Hartsoe, μια γυναίκα που ζει στη Νέα Υόρκη, έκανε μια τρομακτική ανακάλυψη μέσα στο σπίτι της. Η ίδια, βρήκε πίσω από τον καθρέφτη του μπάνιου της ένα ολόκληρο εγκαταλελειμμένο διαμέρισμα.

Η Samantha κατέγραψε σε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok την ανακάλυψή της και την μοιράστηκε με τους ακολούθους της. Τα βίντεο που μοιράστηκε στη συνέχεια έγιναν viral.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η νεαρή, κάθε φορά που έμπαινε στο μπάνιο του σπιτιού της ένιωθε ένα... αεράκι, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε κανένα παράθυρο.

Έτσι ψάχνοντας το μπάνιο σπιθαμή σπιθαμή κατάλαβε ότι ο αέρας ερχόταν από τον καθρέφτη και είδε ότι μάλιστα μπορούσε να τον μετακινήσει.

«Είμαι στο διαμέρισμά μου στη Νέα Υόρκη και κάνει κρύο» λέει στο πρώτο βίντεο. «Άσχετα με το πόσο ψηλά έχω την θερμοκρασία, εξακολουθώ να κρυώνω. Μπαίνω, λοιπόν, στο μπάνιο μου» λέει σταματώντας στο πλαίσιο της πόρτας «και ακριβώς εδώ, νιώθω έναν κρύο αέρα να φυσά επάνω μου».

Όπως λέει στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok όταν σήκωσε τον καθρέφτη είδε ένα μισοτελειωμένο διαμέρισμα πίσω του και δήλωσε τρομοκρατημένη ότι κάποιος μπορεί να ζούσε εκεί.

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να καταλάβει εάν το διαμέρισμα είναι υπό κατασκευή ή εάν έχει εγκαταλειφθεί στο παρελθόν. Μεταξύ των σκουπιδιών, πάντως, βρήκε ένα χρησιμοποιημένο μπουκάλι νερού, σημειώνοντας πως υπάρχουν «σημάδια ζωής».

Οι χρήστες του TikTok έμειναν... άφωνοι με την ασυνήθιστη ανακάλυψή της, με πολλούς να εκφράζουν την ανησυχία τους για την ασφάλειά της, σημειώνοντας ότι ακόμη και αν το κρυμμένο διαμέρισμα είναι υπό κατασκευή, η τρύπα στο μπάνιο της, την αφήνει εκτεθειμένη σε κίνδυνο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Πότε και πώς ανοίγουν σχολεία, λιανεμπόριο, εστίαση - Η παράταση και η ημερομηνία-«κλειδί»