ΚΟΣΜΟΣ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η απάντησή της στη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η απάντησή της στη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν
AP

To Παλάτι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μετά τη συνέντευξη του ζευγαριού

Φαίνεται πώς ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κατάφεραν αυτό που ήθελαν με την συνέντευξη που έδωσαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και η οικογένειά της ανακοίνωσαν σήμερα ότι στεναχωρήθηκαν, αφότου έμαθαν τις εμπειρίες που βίωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, επισημαίνοντας πως θα αντιμετωπίσουν τα ζητήματα περί ρατσισμού, που έθεσε το ζευγάρι σε μια συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρι.

«Ολόκληρη η οικογένεια έχει λυπηθεί που έμαθε το πλήρες εύρος του πόσο δύσκολα ήταν τα τελευταία χρόνια για τον Χάρι και τη Μέγκαν», επισημαίνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ σε μια ανακοίνωση.

«Τα ζητήματα που τέθηκαν, ιδίως εκείνο περί φυλετικών διακρίσεων, είναι ανησυχητικά. Αν και κάποιες αναμνήσεις ενδέχεται να ποικίλλουν, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη και θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια κατ’ ιδίαν».

«Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα παραμείνουν πάντα πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειας».

Υπενθυμίζεται ότι σε αποκαλύψεις-«φωτιά» για το Παλάτι του Μπάκιγχαμ και τη στάση του απέναντι της, σε εξομολογήσεις για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι αλλά και στην ανακοίνωση ότι το δεύτερο παιδί που περιμένει είναι κορίτσι προχώρησε η Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η πιο σοκαριστική αποκάλυψη αφορούσε τις τάσεις αυτοκτονίας τις οποίες είπε η Μέγκαν Μαρκλ ότι είχε ενώ ήταν έγκυος στον Άρτσι όταν και είπε στον πρίγκιπα Χάρι «δεν θέλω να ζήσω άλλο». Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, εξομολογήθηκε τις σκέψεις της αυτές στον σύζυγό της τον Ιανουάριο του 2019 με τον Χάρι να την αγκαλιάζει ενώ αντίθετα το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν την βοήθησε μολονότι εκείνη το ζήτησε.

Παράλληλα η Μέγκαν Μαρκλ κατηγόρησε εμμέσως τη βασιλική οικογένεια για ρατσισμό αποκαλύπτοντας ότι πριν να γεννήσει τον Άρτσι είχαν γίνει συζητήσεις για το «πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του» με το ζευγάρι να υποστηρίζει ότι η συζήτηση αυτή ήταν ένα από τα καθοριστικά σημεία που οδήγησε στην απόφασή τους για το Megxit και την αποχώρησή τους από την βασιλική οικογένεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο τραυματίας αστυνομικός - Ποια η κατάστασή του - «Θα τον σκότωναν»