ΚΟΣΜΟΣ

Πιρς Μόργκαν: Εκτός «Good Morning Britain» μετά τα σχόλια για τη Μέγκαν Μαρκλ

Πιρς Μόργκαν: Εκτός «Good Morning Britain» μετά τα σχόλια για τη Μέγκαν Μαρκλ
AP

Εκτός του «Good Morning Britain» βρίσκεται πλέον, ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Πιρς Μόργκαν μετά τα σχόλιά του για την Μέγκαν Μαρκλ.

Η ITV ανακοίνωσε την απόφαση αφού το αρμόδιο ρυθμιστικό όργανο για την τηλεόραση, η Ofcom, είπε ότι διερευνά τα σχόλιά του μετά από 41.000 καταγγελίες, όπως μεταδίδει το BBC.

Στο σόου της Δευτέρας, όπου είναι οικοδεσπότης τα τελευταία έξι χρόνια, ο Μόργκαν είπε ότι «δεν πίστευε ούτε μια λέξη», από όσα ανέφερε η δούκισσα του Σάσεξ στην πολυσυζητημένη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Ένας εκπρόσωπος του ITV δήλωσε πως «Μετά από συζητήσεις με το ITV, ο Πιρς Μόργκαν αποφάσισε ότι τώρα είναι η ώρα να φύγει από το Good Morning Britain. Η ITV έχει αποδεχτεί αυτήν την απόφαση και δεν έχει να προσθέσει τίποτα περισσότερο».

Η αποχώρησή του ακολούθησε μια σύγκρουση στον αέρα με τον παρουσιαστή του καιρού Alex Beresford, ο οποίος επέκρινε τον Μόργκαν την Τρίτη (09/03) κατά τη διάρκεια της εκπομπής με αποτέλεσμα ο οικοδεσπότης να αποχωρήσει από το πλατό. Επέστρεψε μετά από 10 λεπτά.

Επίσης την Τρίτη, η διευθύνων σύμβουλος του ITV Carolyn McCall είπε ότι «πιστεύει απολύτως αυτό που λέει η (δούκισσα), προσθέτοντας ότι το ITV είναι «απόλυτα αφοσιωμένο» σε ζητήματα ψυχικής υγείας.

Σημειώνεται ότι το Παλάτι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση την Τρίτη μετά τη συνέντευξη του ζευγαριού.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και η οικογένειά της ανακοίνωσαν σήμερα ότι στεναχωρήθηκαν, αφότου έμαθαν τις εμπειρίες που βίωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, επισημαίνοντας πως θα αντιμετωπίσουν τα ζητήματα περί ρατσισμού, που έθεσε το ζευγάρι σε μια συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρι.

«Ολόκληρη η οικογένεια έχει λυπηθεί που έμαθε το πλήρες εύρος του πόσο δύσκολα ήταν τα τελευταία χρόνια για τον Χάρι και τη Μέγκαν», επισημαίνει μεταξύ άλλων το παλάτι του Μπάκιγχαμ σε μια ανακοίνωση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Ομάδες κρούσης ήθελαν θύματα - Ο «επαγγελματίας» που έδωσε το σήμα και οι χούλιγκαν