ΚΟΣΜΟΣ

Kόμπι Μπράιαντ: Η χήρα του αδικοχαμένου θρύλου του ΝΒΑ μηνύει την αστυνομία του Λος Άντζελες

Kόμπι Μπράιαντ: Η χήρα του αδικοχαμένου θρύλου του ΝΒΑ μηνύει την αστυνομία του Λος Άντζελες

Ένα και πλέον χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ σε αεροπορικό δυστύχημα, η σύζυγός του μηνύει το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες «για αμέλεια και παραβίαση ιδιωτικής ζωής».

Η 38χρονη Βανέσα Λέιν Μπράιαντ ισχυρίζεται ότι 4 αστυνομικοί τράβηξαν σκληρές εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, όπου 9 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους ο σύζυγος και η κόρη της.

Στις 26 Ιανουαρίου του 2020, ο Black Mamba όπως αποκαλούσαν τον Μπράιαντ έχασε τη ζωή του στα 41 του χρόνια, μαζί με την 13χρονη κόρη του Τζιάνα και άλλους επτά ανθρώπους, όταν συνετρίβη το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν.

Ο Κόμπι ΜπράιαντΑ.Ρ

Η 38χρονη Βανέσα ισχυρίζεται ότι ένας από τους αστυνομικούς «έστειλε» τη φωτογραφία του Μπράιαντ…σε ένα μπάρμαν, ενώ άλλοι τρεις μοίρασαν δεξιά και αριστερά «φωτογραφίες νεκρών παιδιών, γονέων και προπονητών».

Την περασμένη εβδομάδα δικαστής απέρριψε το αίτημα να σταματήσει η δημοσίευση των ονομάτων τους, επιτρέποντας της να τα αποκαλύψει δημόσια.Χθες η Βανέσα Μπράιαντ κατονόμασε τους «τέσσερις» αστυνομικούς στο λογαριασμό της στο Instagram.

Ισχυρίζεται ότι τουλάχιστον 4 ακόμη συνάδελφοί τους, έβγαλαν φωτογραφίες από τον τόπο της συντριβής για προσωπική τους χρήση, ενώ ένας από όλους τράβηξε μέχρι και 100 εικόνες. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν και μοιράστηκαν «για κανέναν άλλο λόγο εκτός από το νοσηρό κουτσομπολιό» είπε χαρακτηριστικά.


Η εφημερίδα Los Angeles Times ανέφερε τον περασμένο Φεβρουάριο ότι μια εσωτερική αστυνομική έρευνα διαπίστωσε ότι οι αστυνομικοί πράγματι κοινοποίησαν φωτογραφίες με άψυχα σώματα.


«Θα αποφύγουμε να δικάσουμε αυτή την υπόθεση στα μίντια» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Άλεξ Βιλανουέβα, προσθέτοντας ότι το τμήμα θα περιμένει το αποτέλεσμα της δίκης.


Η μοιραία συντριβή είχε προκαλέσει παγκόσμια θλίψη και χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης για το αστέρι του ΝΒΑ και την οικογένειά του, όπως επίσης και μια σειρά αγωγών.

To σημείο της συντριβής στην ΚαλιφόρνιαΑ.Ρ


Η Βανέσα Μπράιαντ έχει επίσης καταθέσει μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του ελικοπτέρου, που συνετρίβη και παρέσυρε στον θάνατο τον σύζυγό της και την 13χρονη κόρη της. Στη μηνυτήρια αναφορά αναφέρει πως ο πιλότος ήταν απρόσεκτος και αμελής καθώς πετούσε σε ομιχλώδεις συνθήκες στις 26 Ιανουαρίου. Ο πιλότος Άρα Ζομπαγιάν ήταν επίσης μεταξύ των θυμάτων της τραγωδίας που συγκλόνισε τον κόσμο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Συγκλονίζει η γιαγιά του 3χρονου που έπεσε στο βαρέλι με το νερό – Οι τραγικές συμπτώσεις